26 weken: help mijn tieten worden wel erg groot

post afbeelding

Het valt nu echt niet meer te verbergen. Gisteren heb ik ontdekt dat mijn t-shirts te kort worden. En ik ben ook tot de conclusie gekomen dat mijn BH’s gewoon echt niet meer lekker zitten. Die beugels klemmen gewoon tussen mijn buik en mijn borsten in en de cup wordt ook te klein..

26 weken en 3 dagen zwanger
Gewicht: 63,0 kg

Op zoek naar BH’s

We hebben hier in de stad geen lingeriespeciaalzaak meer en in de warenhuizen kan ik normaal al niet slagen met mijn cupmaat. Dat wordt online zoeken naar grote maten zwangerschapsBH’s of voedingsBH’s. Het word al snel dat laatste. Want als je dan toch minimaal 70 euro uit gaat geven kun je er maar beter even mee vooruit kunnen. Ik heb de paarse mamae plus besteld, deze ziet er niet alleen stevig uit maar ook gewoon leuk. Want wit vind ik dodelijk saai.

En die t-shirts? Ik pak voorlopig nog de langere exemplaren uit de kast en draag lekker veel (stretch)jurkjes.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Steun bij stoppen met roken als je zwanger bent

Door Denise Hilhorst

Ervaringen van een prille moeder

Door Karin de Zwaan

Zwanger en toch een massage? Het kan!

Door Redactie GezondTotaal

Het is me gelukt. Het is me écht gelukt!

Door Jannouk Friesen-Wiltink

Reageer op dit bericht