3 manieren om af te vallen zonder een dieet te volgen

post afbeelding

Natuurlijk wil je snel afvallen zonder ingewikkeld dieet. Maar wat heb je aan afvallen alleen om het weer terug te krijgen? Om de kilo’s permanent af te houden, is het het beste om langzaam af te vallen. En veel experts zeggen dat je dat kunt doenje levensstijl aan te passen.. Dit zijn een paar eenvoudige aanpassingen die je kan doen.

Een halve kilo – is gelijk aan 3.500 calorieën. Door 500 calorieën per dag te minderen door middel van dieet- en bewegingsaanpassingen, kun je ongeveer een halve kilo per week verliezen. Als je alleen uw huidige gewicht hoeft te behouden, is 100 calorieën per dag minderen voldoende om de extra kilo te vermijden die de meeste volwassenen elk jaar krijgen. Pas een of meer van deze eenvoudige, pijnloze strategieën toe om gewicht te verliezen zonder een “dieet” te volgen:

1. Eet elke dag ontbijt

Een gewoonte die veel mensen gemeen hebben die zijn afgevallen en op gewicht zijn gebleven, is elke dag ontbijten. Veel mensen denken dat het overslaan van het ontbijt een geweldige manier is om calorieën te verminderen, maar ze eten hierdoor meer gedurende de dag. Probeer een kom volkoren ontbijtgranen met fruit en magere zuivelproducten voor een snelle en voedzame start van de dag.

2. Blijf ‘s avonds uit de keuken

Stel een tijd vast waarop je stopt met eten, zodat je niet toegeeft aan de ‘late night munchies’ of hersenloze snack tijdens het televisiekijken. “Neem een ​​kopje thee, zuig op een pepermuntje of geniet van een klein bakje licht ijs of bevroren yoghurt als je na het eten iets zoets wilt. Maar poets dan je tanden zodat je daarna minder snel iets zult eten of drinken.

3. Kies verstandig vloeibare calorieën

Gezoete dranken stapelen zich op de calorieën, maar verminderen de honger niet zoals vast voedsel. Stil je dorst met water, bruisend water met citrus, magere of magere melk of kleine porties 100% vruchtensap. Probeer een glas voedzaam en caloriearm groentesap om je tegen te houden als je honger krijgt tussen de maaltijden door. Sommige mensen kiezen daarom voor een sappenkuur van Happy Juicy omdat het makkelijker vol te houden is dan een standaard dieet. Pas op voor alcoholcalorieën, die snel oplopen. Als je op de meeste dagen de neiging hebt om een ​​paar glazen wijn of een cocktail te drinken, kan het beperken van alcohol tot het weekend een enorme caloriebesparing opleveren.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Wat te doen als je last hebt van diarree?

Door Redactie

Zo kan je gezond borstvoeding geven

Door Redactie

Dit is wat je moet weten over de beste gezichtsreinigers

Door Redactie

Minder bekende invloeden op de gezondheid

Door Redactie

Reageer op dit bericht