3 tips voor in de slaapkamer

post afbeelding

Een slaapkamer is een plek waar uitgerust wordt, maar ook waar plezier beleefd wordt. Om zoveel mogelijk plezier in de slaapkamer te beleven, zou je met je (bed)partner op één lijn moeten zitten.

Hoe je met je (bed)partner op één lijn komt te zitten? Volgens veel experts komt het hierbij aan op communicatie, communicatie en nog eens communicatie. Deel je wensen met je (bed)partner, geef aan wat je prettig en vooral ook minder prettig vindt. Als je (bed)partner dit ook doet, beleven jullie al snel meer plezier in de slaapkamer. Daarvoor komen ook onderstaande tips goed van pas.

Tip 1: probeer gerust eens nieuwe dingen uit

Ben je gek op het standje missionaris? Super! Als je alleen elke keer dit standje doet, slaat op een gegeven moment de verveling toe. Dit voorkom je door eens nieuwe dingen uit te proberen.

Op wat voor manier je nieuwe dingen uit kunt proberen? Daar heb je legio mogelijkheden voor. Je kunt nieuwe standjes uitproberen, je kunt nieuwe seksspeeltjes gebruiken en je kunt seks op andere plekken hebben.

Heb je bijvoorbeeld altijd al eens anale seks willen hebben? Probeer dit dan eens uit, indien je (bed)partner het hiermee eens is. Om dit zo aangenaam mogelijk te maken, is anaal glijmiddel een aanrader.

Tip 2: maak echt tijd voor elkaar

Veel mensen hebben het erg druk. Het werk vraagt om veel aandacht, het sociale leven vraagt om aandacht en eventuele kinderen vragen ook om veel aandacht. Het gevolg laat zich al raden: je hebt steeds minder oog voor elkaar.

Dat heeft grote gevolgen, zowel binnen als buiten de slaapkamer. Om het in de slaapkamer zo leuk mogelijk te maken, zou je echt tijd voor elkaar vrij moeten maken. Dit doe je bijvoorbeeld door je smartphone ’s avonds weg te leggen. Beleef eens een romantische avond met elkaar, in plaats van dat jullie beide eindeloos op social media zitten te scrollen.

Tip 3: probeer elkaar eens te verrassen

Een verrassing doet het altijd goed. Dat geldt zeker voor een verrassing in de slaapkamer. Als man zijnde kun je je vrouw bijvoorbeeld eens verrassen met een sensuele massage. Dit is niet alleen erg aangenaam voor je vrouw, maar ze komt ook nog eens tot rust.

Als vrouw zijnde kun je je man eens verrassen met een nieuw lingeriesetje. Ook is het mogelijk om jezelf als vrouw eens te verrassen. Is je man bijvoorbeeld vaak in het buitenland? Dan kun je een dildo kopen, waarmee je veel plezier kunt beleven. Op de momenten dat je man in het buitenland is, heb je in je slaapkamer niks te klagen. Wel zo prettig, nietwaar? Het verrassen van je (bed)partner is in ieder geval altijd een goed idee.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Ook in een gezonde levensstijl past een stukje gebak 

Door Redactie

Hoe mediteren kan helpen bij ontspanning

Door Redactie

Verschillen tussen Indica, Sativa en Hybride wietzaden

Door Redactie

Zo verklein je de kans op een griepje

Door Redactie

Reageer op dit bericht