5 tips om je seksleven spannend te houden

post afbeelding

Je seksleven; het klinkt vaak spannender dan het is. Jammer, want dat is helemaal niet nodig. Je moet er wel wat voor doen, maar je seksleven wordt stukken beter als je de onderstaande tips eens opvolgt.

1. Doe het eens wat vaker

Het klinkt misschien vreemd, maar het werkt echt. Als jullie het wat vaker met elkaar doen, zal je merken dat je er een bepaalde vertrouwdheid in houdt. Dat is belangrijk voor de intimiteit in jullie seksleven. Als je het gedurende langere tijd niet met elkaar doet, dan slaat de onzekerheid vaak toe en dat is juist helemaal niet positief als je lekker met elkaar wilt vrijen. Doe het dus gewoon wat vaker.

2. Zorg voor variatie

Hoewel dit een klassieker is als het gaat om tips voor een goed seksleven, mag deze absoluut niet aan het lijstje ontbreken. Het is namelijk wel een heel belangrijk punt. Variatie kan je heel gemakkelijk aanbrengen. Dat gaat niet alleen over het standje. Misschien hebben jullie wel een favoriet standje waar je niet vanaf wilt wijken. Doe dat toch eens, het zal beslist voor verrassingen zorgen. Maar je kunt ook denken aan de omgeving. Steek eens wat kaarsjes aan en maak het romantisch. Zo komt je partner ook meteen in de juiste stemming. Natuurlijk kun je ook wat hulpmiddelen gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld zorgen voor stimulatie van de g-spot met een g-spot vibrator.

3. Vergeet het voorspel niet

Seks gaat echt niet alleen maar om seks. Het gaat erom dat je elkaar liefhebt. Schenk aandacht aan je partner en leg hem of haar eens in de watten. Strelen maakt jullie seksleven alleen maar beter. Verdiep je in de ander en ga echt voor die intimiteit. Laat je leiden door de liefde die je voelt voor de ander. Een zoen wordt zoveel meer als je die met heel je hart geeft.

4. Praat erover

Praten over seks gênant? Welnee! Het zorgt er juist voor dat jullie elkaar beter leren begrijpen en dat je nog beter gaat aanvoelen wat de ander lekker vindt. Verder creëer je ook een mooie openheid met elkaar. Als je zo open met elkaar bent, durf je ook gemakkelijker het onderwerp aan te kaarten en kun je het gewoon eens zeggen als jij zin hebt om te vrijen met je partner, terwijl je dat niet zeker van hem of haar weet. Durf je fantasieën te delen met je partner.

5. Zorg ervoor dat je aantrekkelijk blijft dan de ander

Dit is misschien gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar het is allereerst belangrijk om aandacht aan jezelf te besteden. Als je het haar op je benen regelmatig scheert in plaats van alleen als je een dagje zwembad hebt of wanneer je op het strand gaat liggen in je bikini. Natuurlijk geldt ook voor de heren dat zij aandacht moeten besteden aan hun uiterlijk. Vraag ook op dit gebied eens waar de ander van houdt. Zo zal de ander je niet alleen aantrekkelijk vinden, maar voel jij je ook aantrekkelijk, en dat straal je uit.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Wat is haptonomie en welk klachten kunnen behandeld worden?

Door Redactie

Het belang van huidverzorging: Voorkom huidproblemen en behoud een gezonde huid

Door Redactie

Makkelijk en gezond, het kan!

Door Redactie

5 tips om je baarmoeder warm te houden

Door Redactie

Reageer op dit bericht