5 tips voor een spannender seksleven

post afbeelding

Het leven is niet altijd alleen maar spanning en sensatie. Soms komt de sleur even in het leven of in je relatie, waardoor je eigenlijk op de automatische piloot leeft. Het leven op de automatische piloot is ook van grote invloed op je seksleven. Het seksleven wordt min of meer saai, aangezien je alles maar op de ‘standaard’ manier doet.

Is het de hoogste tijd voor verandering? Je hebt groot gelijk. Het leven is te kort om een saai seksleven te hebben. Samen met je partner kun je onderstaande tips opvolgen voor een spannender seksleven!

Tip 1: probeer eens speeltjes of middelen uit

Met de juiste seksspeeltjes of –middelen geef je het seksleven een boost. Jullie gaan hele nieuwe dingen ontdekken en van een nieuwe dimensie genot genieten. Dat is bijvoorbeeld het geval bij dapoxetine; dankzij dit middel wordt een vroegtijdige zaadlozing voorkomen. Hierdoor geniet je nog langer en meer van de sekspartij!

Tip 2: zorg dat je open tegen elkaar bent

In elke relatie is het onwijs belangrijk om open te communiceren. Door open te communiceren blijven jullie op één lijn zitten. En weten jullie ook wat jullie aan elkaar hebben. Dit is ook in de slaapkamer van essentieel belang. Geef duidelijk aan wat je wel en niet fijn vindt en geef ook aan waar je behoefte aan hebt. Grote kans dat je partner vervolgens in deze behoeften gaat voorzien.

Tip 3: verras elkaar eens

In en buiten de slaapkamer is het super leuk om elkaar te verrassen. In de slaapkamer kun je bijvoorbeeld je partner verrassen met sexy lingerie, met oral jelly of met leuke handelingen. Belangrijk is in ieder geval dat je hier tijd en aandacht aan besteedt; dit komt jullie seksleven én relatie alleen maar ten goede.

Tip 4: probeer eens nieuwe plekjes uit

Waar hebben jij en je partner in de meeste gevallen seks? Als je deze vraag aan heel veel stelletjes in Nederland zou stellen, zou je veel soorten antwoorden terugkrijgen. Maar, de meeste mensen zullen antwoorden dat ze in bed seks hebben. Op zich logisch, maar dit is niet per definitie de meest spannende plek. Probeer daarom eens nieuwe plekjes uit, bijvoorbeeld andere plekken in huis.

Tip 5: deel de fantasieën met elkaar

Elk mens heeft bepaalde fantasieën op het gebied van seks. Durf deze fantasieën met elkaar te delen, maar doe dit uiteraard wel op een respectvolle manier. Als je dit op een respectvolle manier weet te brengen, bestaat de kans dat je partner aan deze fantasie mee wil werken. Ook hierbij komt het dus weer aan op een goede communicatie en op goed onderling vertrouwen.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

4 tips om snel te herstellen van de griep

Door Redactie

3 handige tips voor een gezondheidsboost

Door Redactie

Waar wil je op letten als je zorgverzekeraars vergelijkt?

Door Redactie

Enorme tandartsangst? Zo kom je deze angst te boven!

Door Redactie

Reageer op dit bericht

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.