7 tips om je partner opgewonden te maken

post afbeelding

Mensen versieren en verleiden graag. De kans is nihil dat jij graag alleen door het leven wilt gaan of niet wilt weten hoe jij een partner opgewonden kan maken. Vooral wanneer het aankomt op het spelletje tussen de lakens, zal je waarschijnlijk aantrekkelijk en verleidelijk willen overkomen. Deze blog helpt je een handje op weg.

Leeswijzer: in dit artikel gaan we gemakshalve uit van een man-vrouw relatie.
Auteur: Luuk Zwart

Mannen snel opgewonden

Je zou het misschien niet zeggen maar mannen zijn ontzettend simpel. Vooral wat betreft hen op te winden. Waar vrouwen doorgaans iets meer comfort, tijd en stimulatie prettig vinden, is een man over het algemeen net zo makkelijk op te winden als het aandoen van een lichtknop. Maar niet weten wat zijn lichtknop is, kan het nogal lastig maken. De zeven praktische tips in dit artikel helpen je vast en zeker de gemiddelde man te verleiden. Dit zijn ze.

Streel zijn ego

De makkelijkste en snelste manier om een man gek op je maken, en daardoor hm op te winden, is door zijn ego te strelen. Hoe meer je een man zijn ego positief prikkelt, des te meer opgewonden raakt hij.
Buiten de slaapkamer zal hij dit ook geweldig vinden aangezien je hem het gevoel geeft dat hij de wereld aankan. Hoe je zijn ego binnen (en buiten) de slaapkamer kan strelen is simpel:

 • Vertel hem dat hij sterk is
 • Benadruk zijn mannelijkheid
 • Geef complimenten over zijn uiterlijk
 • Weer trots op het mannelijk gedrag wat hij vertoont

Noem hem vooral niet lief en schattig. Dat zijn niet echt mannelijke woorden. Noem hem eerder stoer of sterk.

Raak hem aan

Wist je dat er uit onderzoek blijkt jij en ik iemand die ons aanraakt een stuk aardiger, groter, dominanter en leuker inschatten? En we hoeven niet eens een woord met ze te hebben uitgewisseld. Stel je dus voor wat er gebeurt wanneer je een man aanraakt voor en tijdens jullie stoeipartij. Hoe meer je een man aanraakt, des te meer opgewonden hij wordt. Vooral wanneer je dit langzaam doet en in de buurt van de erogene zones.
Wil je als vrouw weten wat de erogene zones van een man zijn? Daar heb ik hier een leuk artikel over geschreven.

Draag vrouwelijke kleding

Mannen en vrouwen houden ervan om naar een mooie (bed) partner te kijken. Je persoonlijkheid is ongetwijfeld geweldig maar tussen de lakens heeft een man weinig aan je gevoel voor humor, optimisme en andere geweldige karaktereigenschappen.
Door je vrouwelijkste kledingstukken aan de doen compenseer je voor het niet kunnen uiten van je persoonlijkheid. Daarnaast geef je een man enorme visuele stimulatie waardoor de seks zelf een stuk spannender en lekkerder zal zijn.
Je hoeft echt geen nieuwe garderobe aan te schaffen om hem op te winden met je kleding. Het merendeel zal je waarschijnlijk al in huis hebben. Denk aan:

 • Hoge hakken
 • Lingerie, het liefst gemaakt van kant en rood van kleur
 • Kousen met jarretels

Hoe korter, doorschijnender en strakker de kleding is, hoe meer de man opgewonden zal raken door jou. Echt, mannen zijn doorgaans zo voorspelbaar.

Maak jezelf begeerlijk

Vrouwelijke kleding zal je een heel eind brengen in het verleidingsspel. Maar om je echt te onderscheiden van de competitie (en zijn voorgaande partners), is een bepaald gedrag nuttig. Bij een sexy outfit hoort sexy gedrag. Wat hem het meest zal opwinden is wanneer jij je ‘schattig en verleidelijk’ gedraagt. Ik bedoel dan niet schattig als een onschuldig meisje, maar als een zelfverzekerde dame die wil dat een man haar alle hoeken van de kamer laat zien.
Hoe? Beweeg je langzaam. Dat is het universele teken van zelfvertrouwen. Kijk hem aan met onschuldige ogen en een stoute glimlach. Let maar op, hij zal je als prooi gaan zien.

Plaag hem

Je kent de uitdrukking vast nog wel van vroeger: Meisjes plagen is kusjes vragen.
Na vele jaren persoonlijk onderzoek, kan ik het bovenstaande bevestigen. Het omgekeerde blijkt trouwens ook waar te zijn. Mannen vinden je namelijk erg leuk wanneer je ze plaagt. Maar hoe doe je dat op een goede manier in een spannende situatie? Je kan moeilijk zijn schoenen belachelijk maken. Of erger, zijn lichaam waar hij wellicht al wat onzeker over is.

Plagen in bed kan je het beste doen door dingen ‘niet’ te doen, zoals:

 • Zoen alles behalve zijn lippen
 • Wanneer je zijn lippen gaat zoenen, stop dan net een centimeter ervoor gedurende enkele seconden
 • Doe hetzelfde rondom en bij zijn erogene zones

Hoe meer je de beloning en verwenning van zijn meest aangename plekjes kan uitstellen, des te meer hij opgewonden zal raken.

Lekker ruiken

Een klassieker. Deze spreekt natuurlijk voor zich. Iedereen houdt ervan als iets lekker ruikt. Vooral als het om onze (bed) partner gaat. Je hoeft hier geen gekke dingen te doen. Een douche in combinatie met een wat parfum zal genoeg zijn. Het belangrijkste is om vooral niet onhygiënisch te ruiken. Dat is een enorme afknapper voor elke partner.

Praat dirty tegen hem

Last but not least. De beste manier om een man psychologisch op een positieve manier door het lint te laten gaan, is door dirty talk te gebruiken. De juiste en stoute dingen tegen een man zeggen maakt alles beter voor hem. Je hoeft geen extreme dingen te zeggen. Zeg vooral niets waar jij niet comfortabel mee bent, aangezien het niet geloofwaardig over zal komen.
Zinnen die het altijd goed doen zijn:

 • Ik heb zin in je
 • Ik wil dat je mij neemt
 • Je mag alles met mij doen
 • Laat mij zien wie de baas is

Deze zinnen zijn niet te expliciet, maar zullen wonderen doen in de slaapkamer. Geloof je mij niet? Probeer ze vanavond uit en verwonder je.

Wil je als man meer weten over dirty talk? Kijk dan hier.
Wil je als vrouw meer weten over dirty talk? Lees dit artikel.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Fantasieën delen met je partner. Hoe doe je dat?

Door Gast Blogger

Vrouwen met (meer) zin in seks

Door Yvonne van Baardwijk

Hoe vergeet je je ex?

Door Gast Blogger

Zo kom je uit je seksuele winterdip

Door Gast Blogger

Reageer op dit bericht