CliniClowns: Afleiding en plezier voor ieder kind

post afbeelding

Kinderen met een ziekte of handicap zijn afhankelijk en kwetsbaar. Doordat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap komen zij zo ongewild in een volwassen wereld terecht. CliniClowns vindt dat kinderen onder alle omstandigheden moeten kunnen blijven spelen. Gewoon weer even kind kunnen zijn. Door te spelen kan het kind zich ontwikkelen. Het spel kan helpen zijn situatie te verwerken.

Contact voor afleiding en plezier

Waar ziekenhuizen en andere zorginstellingen zich steeds meer op hun kerndienst richten, zorgt CliniClowns voor afleiding en plezier. Via de stijlfiguur van de clown maken wij contact. We spelen en gaan mee met de fantasie van het kind. Zo tillen we het kind even uit de dagelijkse, vaak nare, werkelijkheid. En daar geniet ook de omgeving van mee.

Breed aanbod

CliniClowns zou het liefst alle kinderen in moeilijke situaties afleiding en plezier bieden. Op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Dat is heel ambitieus omdat het om enorme aantallen kinderen gaat. Daarom kiezen we voor een multimediale aanpak. Een met duurzaam effect. Voor activiteiten voor veel verschillende doelgroepen. Zo gaan clowns op bezoek in het ziekenhuis, maar plaatsen we ook Speelkoffers. Organiseren we evenementen op maat, maar gaan we ook bij de zorginstellingen langs.

CliniClowns - 403x403


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Super handige tips voor gezonde traktaties

Door Redactie GezondTotaal

Dilemma: vertel jij je andere kinderen over je miskraam?

Door Miriam van Kreij

Mama heeft een beloningskaart met stickers!

Door Thiery Thielemans

Kinderen met overgewicht: doe er wat aan!

Door Redactie GezondTotaal

Reageer op dit bericht