Dagelijkse Buiktraining app

post afbeelding

Realiseer een mooie, strakke buik met Dagelijkse Buiktraining

Eigenlijk wil iedere vrouw een strakke buik en daar doen we dan ook van alles aan. Deze app belooft ons een mooie buik als we dagelijks wat oefeningen doen en klinkt daarom als een uitkomst. Dagelijkse Buiktraining is deel van de Dagelijkse serie’.

Hoe werkt de app?

Zodra je de app opent kun je kiezen uit de trainingsduur en de trainingsroutine. Vervolgens druk je op “start complete training” of “begin vanuit oefening”. Bij de complete training krijg je meteen een video te zien van een sportieve dame die op een matje bezig is met de oefeningen. Een damesstem ondersteunt de oefening, wat het uitvoeren van de oefening een stuk makkelijker maakt. De eerste oefening duurt dertig seconden en telt zelf terug. Het gaat om tien oefeningen die je op pauze kunt zetten. Als je kiest voor de optie “begin vanuit oefening” dan kun je zelf een van de tien oefeningen kiezen. Een zeer nuttige app, die ook nog eens gratis is. Je hebt er echt iets aan, want er wordt gebruik gemaakt van bewegend beeld, een ondersteunende stem en er wordt met je meegeteld als je een oefening doet.

Conclusie

Hartstikke leuk, handig en helemaal voor niks. Er zit slechts één maar aan de app: je kunt niet alle trainingen gratis doen, want als je verder dan level 1 wil, moet je er 0,79 cent voor betalen. Dat is echter niet duur voor een handig hulpmiddel als Dagelijkse Buiktraining.

Downloaden

Wil jij de app Dagelijkse Buiktraining zelf downloaden?

App Store

Google Play

Schermafdrukken


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Daarom zijn huisdieren goed voor je gezondheid

Door Gast Blogger

Gelezen: Overwin je vaginisme

Door Jacqueline van de Bilt

Afvallen: samenspel van bewegen en gezond eten

Door Gast Blogger

Dertig minuten per dag bewegen. Zo doe je dat

Door Redactie GezondTotaal

Reageer op dit bericht