De leukste speelgoedwinkel voor volwassenen

post afbeelding

Wil je iets leuks kopen voor een kind, dan weet je waar je moet zijn: in de speelgoedwinkel. Wil je een volwassene eens echt verrassen, dan kun je je wenden tot een winkel met speelgoed voor volwassenen. Misschien niet iets om een cadeau te kopen voor je schoonmoeder, maar je partner kan het vast en zeker wel waarderen.

De keuze is reuze

Een cadeautje uitzoeken voor je partner: best lastig. Zeker als jullie al een hele tijd samen zijn, ben je soms aardig door je inspiratie heen. Weer een waardebon voor een dinertje of een weekendje weg? Een lekker luchtje of chocolade? Een sieraad? Iets fijns voor onder de douche? Allemaal best leuk, maar zeker niet origineel, en waarschijnlijk heb je het allemaal al eens eerder cadeau gegeven.

Wat misschien niet zo geschikt is om uit te pakken als vrienden en familie erbij zijn, maar wél erg origineel en persoonlijk om te geven, zijn sexspeeltjes. Alleen als de ander daar een beetje voor openstaat, uiteraard, anders kan het erg verkeerd vallen. Zorg ook dat duidelijk is dat je het niet geeft uit ‘klacht’ over jullie seksleven, dat kan erg pijnlijk zijn, maar zie het echt als een heel persoonlijk, intiem cadeau om de ander een plezier te doen. Zorg dus ook dat het speeltje vooral aansluit bij wat hij of zij wil, en niet bij iets dat jij in gedachten had. Het is niet jouw verjaardag, het draait nu eventjes uitsluitend om de ander.

Je kan natuurlijk ook voor jezelf uitzoeken…

Heb je als kind wel eens in de speelgoedwinkel gestaan om een cadeautje te kopen voor iemand anders, en het toen behoorlijk moeilijk gevonden dat je niet voor jezelf iets uit kon zoeken? Nu ben je volwassen, en is die tijd voorbij. Natuurlijk mag je ook best een cadeautje voor jezelf scoren, nu je er toch bent!

In een winkel vol sex toys, of je die nu fysiek of online bezoekt, zie je namelijk altijd wel iets dat je eigen interesse wekt. Iets waarvan je niet wist dat het bestond, of waar je eigenlijk al heel lang nieuwsgierig naar bent. Waar je als kind negen van de tien keer pech had, en echt niet iedere keer als je iets voor een ander uit moest zoeken ook iets voor jezelf mocht kopen, is dat nu natuurlijk anders. Zie je iets waar je maar wat graag mee aan de slag zou willen gaan, houdt niets of niemand je meer tegen!


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Jezelf motiveren op weg naar stoppen met drugs

Door Redactie

Zo krijg je meer inzicht in je toekomst

Door Redactie

Spannende seksspeeltjes voor iedereen

Door Redactie

3 tips voor in de slaapkamer

Door Redactie

Reageer op dit bericht