Dit is hoe je snel gewicht kunt verliezen

post afbeelding

Laten we ons op elk punt afzonderlijk concentreren, aangezien het actieplan een alomvattende strategie moet omvatten.

1. Drink water, vooral voor de maaltijd

Veel mensen weten dat water drinken kan helpen bij het afvallen. Je metabolisme kan met 24-30% stijgen binnen 1-1,5 uur na het drinken van water, wat je kan helpen om wat meer calorieën te verbranden. Volgens een studie verbruikten personen op dieet die ongeveer 30 minuten voor de maaltijd een halve liter water dronken 44% minder calorieën en vielen ze sneller af dan degenen die dat niet deden.

2. Groene thee drinken

Groene thee heeft, net als koffie, verschillende voordelen, waaronder het helpen afvallen. Groene thee bevat zeer weinig cafeïne, maar ook krachtige antioxidanten, catechinen genaamd, die samen met cafeïne de vetverbranding versnellen. Talrijke onderzoeken wijzen erop dat groene thee (als drank of als supplement met groene thee-extract) kan helpen bij het afvallen, ondanks de tegenstrijdige bevindingen. De meeste drogisterijen, gezondheids- en kruidenierswinkels en internetwinkels verkopen groene thee.

3. Probeer een koolhydraatarm dieet.

Ga er helemaal voor en neem een koolhydraatarm dieet als je de vruchten wilt plukken van het verminderen van je koolhydraatinname. Dit dieet kan je helpen om 2 tot 3 keer meer gewicht te verliezen dan een typisch vetarm dieet, terwijl het ook je gezondheid bevordert, volgens talrijke studies.

4 Neem vetverbranders

Supplementen die helpen bij gewichtsverlies worden “vetverbranders” genoemd, ze bestaan uit afslankpillen, afslank koffies, serums… Ze werken op verschillende manieren, onder meer om de vetoxidatie te stimuleren, de eetlust te verminderen en het uithoudingsvermogen te vergroten. Het doel blijft hetzelfde: afvallen.

Het is cruciaal om te onthouden dat vetverbranders geen wondermiddelen zijn. Alleen in combinatie met een calorietekort en een gezonde levensstijl zijn ze nuttig.

Voor vetverbranders gelden zowel bijwerkingen als contra-indicaties. Wees bij het gebruik ervan voorzichtig en stop onmiddellijk als u neurologische, bloeddruk- of andere onregelmatigheden opmerkt.

5 Gebruik kleinere borden.

Van sommige mensen is bewezen dat zij van nature minder calorieën binnenkrijgen wanneer zij kleinere borden gebruiken. Niet iedereen blijkt echter last te hebben van de grootte van het bord. Mensen met overgewicht zijn er kwetsbaarder voor.

6 Eet pittig

Capsaïcine, een stof die voorkomt in chilipepers, heeft eetlustremmende en stofwisselingsbevorderende eigenschappen. Capsaïcine kan echter bij sommige mensen na verloop van tijd een verslaving veroorzaken, wat uiteindelijk de effectiviteit ervan op lange termijn kan verminderen.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Wat is haptonomie en welk klachten kunnen behandeld worden?

Door Redactie

Het belang van huidverzorging: Voorkom huidproblemen en behoud een gezonde huid

Door Redactie

Makkelijk en gezond, het kan!

Door Redactie

5 tips om je baarmoeder warm te houden

Door Redactie

Reageer op dit bericht