Fantasieën delen met je partner. Hoe doe je dat?

post afbeelding

Je fantasieën met je partner delen, zal je relatie heel erg leuk en spannend houden. Maar hoe kun je dit op een subtiele manier bij je partner aankaarten zonder hem af te schrikken? Mannen staan helaas niet allemaal even open voor je diepste verlangens. Gelukkig kun je ver komen met mijn vijf psychologische trucjes.

Door: Luuk Zwart

Waarschijnlijk praat je er wel met je vriendinnen over, maar voor mannen zijn de seksuele fantasieën van vrouwen veelal een groot mysterie. Maar ook voor vrouwen is het niet altijd duidelijk hoe groot bij andere vrouwen de verscheidenheid aan seksuele fantasieën is. Wat je fantasie ook is, het is vaak lastig om er bij je partner over te beginnen. Zeker als je zelf wat verlegen bent of je partner niet de meest avontuurlijke persoon is.

Daarom geef ik je hier tips hoe jij je fantasie met hem kan delen. Je verlangens onderdrukken is gewoonweg zonde. En dit moet je ook niet doen. Spannende dingen willen doen is tenslotte niet meer dan normaal.

Vraag zijn mening

Ik zal je iets over mannen vertellen wat je misschien als vrouw wel al vermoedde, ze zijn veel minder slim dan ze zelf denken. Wellicht heb je het gemerkt wanneer je een subtiele hint laat vallen. Hoe goed de hint ook is, hij hoort je niet en begrijpt je niet.

Kortom, als je bij een man niet duidelijk bent, zal hij niet door hebben wat jij wilt. Ook wat betreft je seksuele fantasieën. Dus hoe kun je dit het beste aanpakken? Door te vertellen dat je het ergens hebt gelezen en vervolgens te vragen of het hem wat lijkt.

Als je alleen vertelt dat je het ergens hebt gelezen, zal het weer een subtiele hint zijn die helaas nooit werkelijkheid zal worden. Maar door hem vervolgens te vragen of hij het zou willen proberen, werk je stiekem naar een spannend avontuur toe.

Zegt hij ja? Dan kun je gewoon aangeven dat het je ook leuk lijkt om te doen met hem. Vervolgens hoef je het alleen nog uit te voeren. Zegt hij nee? Niet gevreesd, ik heb nog meer trucjes voor je in petto.

Geef hem een drankje of twee

Zonder alcohol zou denk ik de helft van mijn familie niet bestaan. Ik denk oprecht de helft van heel veel families niet zou bestaan. Een drankje of twee achter de kiezen zorgt ervoor dat de mentale rem iets minder goed werkt. Hierdoor doen en zeggen we dingen die we wel willen doen maar doorgaans niet durven.

Het is daarom ook het perfecte middel om de stoute kant van je partner te prikkelen. Het zal er namelijk voor zorgen dat hij opener is. Ook zal je zelf met twee drankjes op makkelijker kunnen vertellen wat je fantasie is. Mocht hij niet enthousiast zijn over jouw fantasie? Dan kun je altijd de alcohol de schuld geven en doen alsof je neus bloedt.

Maak je geen zorgen. Na twee drankjes in zijn systeem in combinatie met mijn eerste tip, is de kans erg groot dat jij je fantasie met hem kan uitleven.

Laat hem eerst vertellen wat zijn fantasie is

Als eerste over de streep gaan is niet altijd makkelijk. Let maar eens op wat er gebeurt wanneer je bij een zebrapad bij een rood stoplicht staat. Iedereen staat vaak netjes te wachten… totdat iemand besluit om het rode licht te negeren en over te steken. Het gevolg? De persoon in kwestie zorgt ervoor dat verschillende mensen hetzelfde gaan doen.

Wat bedoel ik hier mee? Als je het lastig vindt om over je eigen fantasieën te beginnen, helpt het altijd om hem eerst iets te laten vertellen. Hierdoor laat je hem eerst investeren in het gesprek. Door vervolgens niet te oordelen, laat je hem zien dat het volkomen veilig en goed is om eerlijk te zijn.
Als jij vervolgens je fantasie vertelt, met of zonder een drankje op, zal hij niet vreemd opkijken als je het vertelt. Het komt dan niet ineens uit de lucht vallen.

Maak gebruik van zijn ego

Waarom denk je dat mannen 80 uur per week werken of een vermogen uitgeven aan dure auto’s? Veelal om hun eigen ego te strelen. Als jij je man wilt motiveren, kun je het beste gebruik (lees: misbruik) maken van zijn ego. Niets zal hem beter motiveren dan horen dat een andere man iets beter kan dan hij.

Vertel hem bijvoorbeld dat de partner van je beste vriendin haar ultiem heeft gewend door haar fantasie werkelijkheid te maken. ‘Toevallig’ is de fantasie van je vriendin hetzelfde als die van jou. Vertel er ook bij dat jij dat ook altijd hebt willen ervaren omdat je benieuwd bent hoe het is.

Let maar op hoe snel je vriend ineens ‘spontaan’ aan komt zetten met jouw fantasie. Hij wil natuurlijk ook dat jij aan jouw vriendin vertelt hoe goed hij in bed is.

Floep het eruit

Dit is je laatste redmiddel als alle subtiele manieren niet werken en alcohol geen effect heeft. Dit kan je doen zowel tijdens vrijpartij als gewoon als jullie een keer over seks praten. Dus floep het er gewoon uit. Laat je lekker gaan. Het zal misschien een beetje eng zijn, maar je hebt niet te verliezen. Je zou je eigenlijk moeten afvragen of je partner wel de juiste is als hij negatief reageert omdat je iets met hem deelt. Maar geen nood, stiekem willen mannen de stoute kant van hun vrouw horen en zien, maar weten ze niet altijd hoe ze dit moeten aankaarten. Door er zelf mee te komen, zorg je er toch voor dat het uitgesproken wordt.

Het eruit floepen klinkt misschien niet heel subtiel. Maar weet je nog wat ik je aan het begin van deze blog schreef? Mannen snappen subtiele hints vaak toch niet.

Leer hoe je nog meer uit je relatie haalt

Het vertellen van je fantasieën aan je partner is natuurlijk een goed begin…, maar er is nog zoveel meer wat je kunt bereiken in je relatie. Daar help ik jou/jullie graag bij. Op mijn website leer ik je/jullie daar veel meer over.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Vrouwen met (meer) zin in seks

Door Yvonne van Baardwijk

7 tips om je partner opgewonden te maken

Door Gast Blogger

Hoe vergeet je je ex?

Door Gast Blogger

Zo kom je uit je seksuele winterdip

Door Gast Blogger

Reageer op dit bericht