Flexibel werken binnen de zorg? Dit zijn de voordelen

post afbeelding

Flexibel werken binnen de zorg? Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo helpt het niet alleen om werk en privéleven beter in balans te houden, maar heeft het nog diverse andere voordelen. Zowel voor jou als voor de werkgever. Wij hebben de voordelen voor flexwerkers en werkgevers op een rijtje gezet en vertellen jou hoe o.a. zinzer zorg je kan helpen aan voldoende opdrachten. Lees snel verder!

Voordelen flexwerken binnen de zorg voor jou

De voordelen van flexwerken binnen de zorg zijn er vrij veel. Je kunt niet alleen je reistijd flink verkorten door niet meer tijdens de spits naar je werk te rijden, maar kunt in deze tijd lekker naar de sportschool gaan, naar je doktersafspraak of nog even heerlijk uitslapen. Deze tijd haal je dan ‘s avonds in. Doordat je je tijd zelf kunt indelen, gaan veel dingen net wat makkelijker. Misschien ben je niet zo van de ochtenden of zijn dit juist de momenten waar de beste ideeën bij je opkomen. Door zelf je tijden in te delen, kun je aan de slag wanneer je het meest productief bent.

Voordelen flexwerken in de zorg voor de werkgever

Een blije flexwerker levert beter werk dan iemand die telkens te laat op kantoor is door files en hierdoor de dag op een gehaaste manier begint. Dat er mogelijkheden zijn om ergens flexibel te werken, is voor veel mensen een pluspunt. Dit trekt tevens veel jongere werknemers aan. Wanneer de werkgever de werknemer deze vrijheid kan geven, is dit tevens een vorm van vertrouwen. Voor de werknemer is het fijner werken wetende dat de manager het werk op tijd af zal ronden. Je werknemer zal zelfs extra zijn best doen door zijn/haar productiviteit. Ook is gebleken dat personeel minder snel vertrekt als zij de mogelijkheid hebben om flexibel te kunnen werken. Dit zijn tevens grote voordelen voor de werkgever.

Hoe kom je aan opdrachten als flexwerker in de zorg?

Hoe kom je als flexwerker in de zorg aan voldoende opdrachten? Wij hebben uitgezocht hoe je eenvoudig en snel aan opdrachten komt en vonden de zinzer app. Zinzer is gericht op zelfstandige zorgverleners in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en thuisorganisaties. Hierbij richten zij zich op ZZP’ers die KIWA gecertificeerd zijn. Er worden zorgvragen voor zorgniveau 2 t/m 5 aangeboden. Zo kun je snel de leukste opdrachten bij je in de buurt vinden, heb je geen bemiddeling of abonnementskosten en dat voor transparante tarieven. Zie jij het al zitten om flexibel te werken binnen de zorg?


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Wat is haptonomie en welk klachten kunnen behandeld worden?

Door Redactie

Het belang van huidverzorging: Voorkom huidproblemen en behoud een gezonde huid

Door Redactie

Makkelijk en gezond, het kan!

Door Redactie

5 tips om je baarmoeder warm te houden

Door Redactie

Reageer op dit bericht