Gewoon genieten!

post afbeelding

Heerlijk hè; die lentezon op je gezicht?! Je deed je ogen dicht en voelde de aangename warmte. Het toverde een glimlach op je gezicht. Een klein genietmomentje. Je zou wel meer van die momenten op een dag willen hebben. En eigenlijk elke dag en élk jaargetijde. Je opende je ogen en keerde weer terug naar de waan van de dag. Je slaakte een diepe zucht en bedacht je hoe druk je eigenlijk nog bent. Herkenbaar dit?

Is je antwoord ja? Je bent vast niet de enige. We hebben veel te doen en de echte genietmomentjes zijn nogal eens schaars. Of dat nu een momentje alleen is, met je partner, kinderen, ouders of vrienden. Iedereen heeft wel eens een drukke dag of een drukke week. En iedereen gaat daar verschillend mee om….De ene persoon blijft heel kalm en ziet wel waar het schip strandt, terwijl een ander overal beren op de weg ziet en veel stress ervaart.

Vitaal & vrolijk leven

De kunst is om ook tijdens een drukke periode lekker in je vel te zitten. Om te kunnen relativeren, te genieten en om te blijven lachen. Er zijn natuurlijk wel een paar voorwaarden om je goed te voelen. Lekker slapen is zo’n voorwaarde bijvoorbeeld. Net als gevarieerd eten en lichamelijk en geestelijke rus. Focus op wat belangrijk is. Je kunt dan veel meer aan. Dit is overigens ook gewoon goed voor je wanneer je het niet druk hebt. Vitaal en vrolijk leven noemen we dat. Levenslust vinden we erg belangrijk en daarom worden er steeds meer producten ontwikkeld die bijdragen aan onze levensvreugde. En daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Want we geloven ook dat de mens het meeste baat heeft bij natuurlijke ondersteuning.

Minerale voedingsstoffen

Bijvoorbeeld ondersteuning wanneer het gaat om onze voeding. Het lukt niet altijd om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Uit voeding halen we vitamines en mineralen. En die hebben we nodig om ons lichaam goed te laten functioneren. Een gebrek aan mineralen kan verschillende klachten geven, zoals spierpijn of vermoeidheid. En dat wil je niet. Zorg er dus voor dat je lichaam alles binnen krijgt om goed te functioneren.

Goed slapen

We hadden het eerder in dit blog ook over lekker slapen. Een nacht goed slapen doet vaak wonderen. Voor zowel lichaam als geest. Maar dat wist je vast al. En je weet misschien ook hoe belabberd je je kunt voelen na een nacht of wat slecht slapen. En als je in de spiegel kijkt zijn je wallen het uiterlijke bewijs. Smilus Sleep helpt je weer beter te slapen. Daar zorgen de slaapverwekkende kruiden in de drank voor. Je valt sneller in slaap, slaapt lekker door en wordt uitgerust wakker. Lekker toch!

Beter concentreren

Misschien is goed slapen voor jou geen probleem, slaap je juist als een roosje. Maar voel je je overdag gejaagd en vind je het moeilijk om je goed te concentreren. Je bent met tig dingen tegelijk bezig en niets komt echt af. Dan is Smilus Focus aan te raden. Slechts drie natuurlijke ingrediënten helpen je beter te concentreren. Maar ze geven je ook meer rust. En dat is heel erg fijn!


GD Star Rating
a WordPress rating system

Gerelateerde Posts

Een fijne ochtendroutine die jou energie geeft!

Door Lieve Peters

Wat zijn waarzeggers en zijn ze betrouwbaar?

Door Redactie

Grootste voordelen van yoga

Door Redactie

Zo creëer je een rustgevende avondroutine!

Door Lieve Peters

Reageer op dit bericht