Had je ooit een miskraam?

post afbeelding

Een miskraam is meestal een ingrijpende gebeurtenis. Op alle vlakken kan het een heftige ervaring zijn. Hoe ga je daarmee om? Hoe kun je daarna verder met je leven? In het e-boek ‘Had je ooit een miskraam?’ vertellen vrouwen hoe zij dat doen.

Praten over miskraam

Waarom is het belangrijk om je ongeboren kindje plek te geven? Je helpt jezelf, je partner en de eventuele andere kinderen in je gezin. Als het ongeboren kindje plek heeft, als er bijvoorbeeld over gesproken mag worden, dan is er meer rust in het gezin. Dat is goed voor jullie allemaal.

Ervaringen van vrouwen

In het e-boek lees je over de ervaringen van vrouwen die ooit een miskraam hadden. Het boek is gebaseerd op de ervaringen van 500 vrouwen die ooit een of meer miskramen hadden. Hoe gaan zij ermee om? Hebben zij het hun andere kinderen verteld bijvoorbeeld? Wanneer zijn zij bezig met hun ongeboren kind? Dit en meer lees je in dit boek. Je vindt er herkenning. En mogelijk doe je er inspiratie op voor jouw situatie.

Quotes van betrokkenen

‘Fijn dat je iets doet met dit onderwerp. Toen het mij overkwam, voelde ik me heel alleen. Ik ben er heel open over en toen bleken behoorlijk wat mensen in mijn omgeving hetzelfde te hebben meegemaakt. Bizar dat over zoiets zo geheimzinnig wordt gedaan. We zouden elkaar juist moeten helpen…’
‘Ik dacht dat ik het goed verwerkt had, maar de laatste tijd wordt me duidelijk dat ik mijn ongeboren kindje echt plek mag geven in mijn leven. Dat geeft me rust. Er is letterlijk een last van mijn schouders gevallen.’
‘Bijzonder wat het heeft gedaan met mijn oudste, toen we haar vertelden dat er vòòr haar ook een kindje in mijn buik heeft gezeten. Mijn oudste is er zoveel rustiger van geworden. Voorheen kon ze zo bezig zijn met heftige vragen over leven en dood, nu geniet ze van het leven.’

Vraag het e-boek aan

Dus, had je ooit een miskraam? Of bijvoorbeeld een buitenbaarmoederlijke zwangerschap? Vraag dan dit gratis e-boek aan. Je leest er hoe je je ongeboren kindje plek kunt geven in je leven nu. Hoe lang of kort de miskraam ook geleden is.

Vul je naam en e-mailadres in op www.mirremaan.nl. Dan krijg je het e-boek meteen toegestuurd.

Handig om te weten

Het e-boek bestaat uit 30 pagina’s. En je kunt het gewoon zonder e-reader lezen!
Je krijgt het e-boek gratis. Het verplicht je tot niets.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Steun bij stoppen met roken als je zwanger bent

Door Denise Hilhorst

Waarom je ECHT moet stoppen met roken

Door Gast Blogger

Bloggen met AD(H)D: een hele uitdaging

Door Esther van Houten

Ervaringen van een prille moeder

Door Karin de Zwaan

Reageer op dit bericht