Heb je ooit een miskraam gehad?

post afbeelding

Had je ooit een miskraam? Of had je misschien een buitenbaarmoederlijke of een MOLA-zwangerschap? Zijn er embryo’s in een IVF-traject geweest waar jullie niet mee verder gingen? Kortom, was er een ongeboren kindje? En voel je dat dat meer aandacht mag hebben? Ook op de laag van de ziel?

Volg dan mijn blogs hier. Zeker ook als je miskraam al wat langer geleden is. Misschien al een jaar, een paar jaar. Of zelfs tien of twintig jaar?

Ik schrijf op GezondTotaal over ongeboren kinderen, familieopstellingen, retraites en miskramen.

Ongeboren kind

Hoe is het nu voor jou?

Hoe heeft je ongeboren kindje nu plek in je leven? En in het leven van je partner (van toen?) of je eventuele andere kinderen?

Ongeboren kinderen doen ertoe

In mijn werk als coach en begeleider van familieopstellingen, merk ik dat ongeboren kinderen heel belangrijk zijn. Voor hun ouders en voor hun eventuele broers en zussen. Of die nou ouder of jonger zijn.

Op de laag van de ziel is het van belang dat ook de ongeboren kinderen gezien worden. Door weer in verbinding te gaan met die kinderen, komt er meer rust in het gezin. Dat is het doel van mijn werk.

Enquête

Ik heb net een enquête gemaakt rond ongeboren kinderen. Een korte enquête van 7 vragen. Voor vrouwen die ooit een miskraam hadden. Ik waardeer het zeer als je mijn enquête over ongeboren kinderen wilt invullen. Dank alvast!

Bloggen op GezondTotaal

Ik ben blij dat ik als gastblogger bij GezondTotaal mag gaan schrijven over ongeboren kinderen. En over wat ze ons te brengen hebben. Lees je mee?

Tot binnenkort dan!


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Super handige tips voor gezonde traktaties

Door Redactie GezondTotaal

Waarom je ECHT moet stoppen met roken

Door Gast Blogger

Bloggen met AD(H)D: een hele uitdaging

Door Esther van Houten

Als zwanger worden niet vanzelf gaat..

Door Anne Tel

Reageer op dit bericht