HELP! Drilpudding, cellulitis en een firefighter

post afbeelding

Help! Ik sta voor de spiegel op mijn vakantieadres. Er zijn meerdere spiegels en ik heb er 1 uitgekozen waar ik mij het meest comfortabel bij voel. Zo eentje die je langer maakt en dus slanker.

Ik bekijk mijzelf uitgebreid en kom tot het afschuwelijke besef dat ik mijn smoelwerk wel kan volspuiten met Botox en fillers, maar dat de tijd niet stil heeft gestaan als het gaat om de overige delen van mijn lichaam. Lees: Buik, benen en billen!

Benen met deuken

Vroeger had ik een mooie ronde kont. Een kont die zich gewillig liet glijden in een mooie strakke jeans. Nu is mijn kont een stuk kleiner. Mijn benen hebben nog steeds deuken terwijl ik die toch echt 3 x per week op de sportschool probeer tegen te werken. En als ik op een stoel zit dan is echt geen sprake van een mooie strakke buik maar tel ik minimaal twee rollen.

Nogal vermoeiend om je buik in te houden

Help! Ik lig op het strand all alone en kijk via mijn donkere glazen eens goed naar alles wat voorbij paradeert. Mooie gebruinde dames en heren, de 1 met een string de ander met een prachtig Brazilian bikinibroekje. Mannen met geschoren boven lijven, ze glimmen en schitteren. Zelfs het okselhaar is verdwenen maar de baarden hebben ze laten staan. Ik zie alleen nog maar sixpacks, opgepompte boobies en met siliconen gevulde billen. Van schrik hou ik angstvallig mijn buik in als ik van mijn bedje kom en even een bezoek moet brengen aan t toilet. Weet je hoe vermoeiend het is om je buik in te houden?

Flirtende fire fighter

Help! Er komt een Amerikaan naast me zitten, hij stelt zich voor en vraagt of ik alleen ben. Hij bestelt een wijntje voor me en we raken in gesprek. Ik voel aan alles dat ik afstand moet houden. Deze stoere fire fighter en Kai surfer genaamd Brad-Lee jr. nodigt mij uit voor een BBQ op een ander strand. Vriendelijk zeg ik dat ik er even over na moet denken. Ik vraag hem hoe oud hij is en meldt mij dat hij slechts 30 jaar is en volgende week voorgoed vertrekt naar Afghanistan. Ik zie en merk dat hij een ongegeneerde flirtpoging doet, hij komt steeds dichter bij zitten en verteld meer over zijn privé leven en waarom hij naar Curaçao is verhuisd. Ik luister keurig en schuif steeds een stukje verder bij hem vandaan. Snel vraag ik mij af waarom hij met mij een gesprek aan het voeren is terwijl er zoveel mooie dames op de beach rondhuppelen als hitsige wezens, die zaadvragende ogen hebben.
Immers ik ben 12 jaar ouder en gelukkig getrouwd en zit niet op een fire fighter te wachten.

Tietjes fier naar voren

Help! Hoe kom ik van deze jongen af? Ik vertel hem dat ik moet gaan, en pak mijn strandtas en boek. Ik sta op, even wil ik mijn buik inhouden en de tietjes fier naar voren doen maar ik besluit mijn buik te laten hangen, ik doe mijn schouders naar voren i.p.v. naar achter en loop als een Hollandse lompe trien weg in de hoop dat hij me op slag minder interessant vindt.

Ik sta weer voor de spiegel. Bekijk mijzelf opnieuw, stiekem toch wel met een gestreelde ego. Schijnbaar is het toch zo erg niet met alle drilpudding, cellulitis en overige bagger.

Bron foto: Finley


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Botox taboe? Dat is zó 2011!

Door Denise Vischschoonmaker

Weg met die hoofdpijn!

Door Joost Kroon

Twee type patiënten op het spreekuur bij de plastisch chirurg

Door Erik Laban

Rokjesdag en cellulite

Door Corrie Wierda

Reageer op dit bericht