Hoe maak jij zin in seks?

post afbeelding

Wanneer je iemand net kent, heb je snel zin om te zoenen of te vrijen… Je hoeft iemand maar te zien of te ruiken… en je hebt vrijwel meteen zin in seks! Je bent verliefd en alles gaat zo makkelijk… In het begin van de relatie lijkt de zin spontaan uit de lucht te vallen.

Na enkele jaren…

Hoe komt het dan dat na enkele jaren de zin verdwijnt? We raken met de jaren minder gevoelig voor prikkels die de ander afgeeft. We blijven wachten totdat de zin spontaan komt. Helaas werkt seks zo niet. Zin in seks komt niet uit de lucht vallen!

Zin in seks moet je maken. Dat klinkt niet romantisch maar is wel de werkelijkheid. We verwachten dat ‘zin in seks’ komt nadat we verlangen ervaren. Het resultaat is dat we wachten op dat verlangen zoals we dat kennen van de prille verliefdheid. Zo kunnen we helaas wachten totdat we een ons wegen.

Wat kun je doen?

Zin in seks komt door het te doen! Moet ik dan gaan vrijen terwijl ik geen zin heb? Het antwoord is JA! Uiteraard zijn er momenten dat je het druk hebt of teveel aan je hoofd… maar toch zou het goed zijn om soms tijd te maken om te vrijen. Je zult zien dat het verlangen en de zin vanzelf komt.

Wacht dus niet totdat je prikkels ervaart, maar ga op zoek naar prikkels. Dat kun je alleen doen door herinneringen met je partner op te halen, een erotisch verhaal te lezen of te fantaseren. Je kunt ook samen op zoek naar prikkels: neem een douche samen, masseer elkaar en ervaar wat er gebeurt. Je zult ervaren dat zin in seks komt door het te doen..

Geloof je me niet…? Probeer het dan maar eens!

Vraag:

Hoe maak jij zin in seks?

 

 


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Fantasieën delen met je partner. Hoe doe je dat?

Door Gast Blogger

Vrouwen met (meer) zin in seks

Door Yvonne van Baardwijk

7 tips om je partner opgewonden te maken

Door Gast Blogger

Hoe vergeet je je ex?

Door Gast Blogger

Reageer op dit bericht