Vrolijke diva’s in slechts 58 seconden

post afbeelding

Het is bijna Kerst, ook in Hotel Mama natuurlijk. Daar waar andere jaren een mooie Nordmann kerstboom stond te pronken, stond tot enkele dagen niets. Helemaal niets. De reden hiervan had alles te maken met het feit dat we dit jaar de kerstdagen buiten de deur gaan doorbrengen. Voor het eerst sinds lange tijd. Even een keer wat anders!

Chagrijnige diva’s

De diva’s klaagden echter al een paar dagen over het ontbreken van vrolijke lichtjes en kleurrijke ballen in huis. Ze hadden helemaal niet het idee dat het al bijna kerstmis was. Ik probeerde hen ervan te overtuigen dat we nog vóór kerst zouden vertrekken en al ver ná kerst terug zouden komen maar het hielp niet. Ze werden er chagrijnig van, alle drie. Overal was het al volop kerst behalve in Hotel Mama en dat was stom. Heel stom zelfs!

Een berg dennennaalden

Bij de gedachte aan het neerzetten van een boom voor slechts enkele dagen voorpret in combinatie met het aantreffen van een berg dennennaalden bij thuiskomst van onze kersttrip, kreeg ik het al benauwd. Ze konden hoog en laag springen die diva’s maar een echte kerstboom kwam er echt niet dit jaar …

Boom in 1 minuut

En toen stuitte ik bij toeval op een super handige alles-in-1 oplossing. Een mooie kunstboom van 180cm hoog, compleet met gezellige pakjes, strikken èn lampjes en in dit geval nog véél belangrijker, op te zetten binnen 1 minuut. De leverancier beloofde een ware sensatie op kerstbomengebied en een kerstsfeer in huis waar je U tegen zou zeggen. Ik besloot er een mailtje aan te wagen in de hoop de gemoedstoestand van de diva’s enigszins te kunnen verbeteren.

Kerstboomsensatie per busje

Enkele dagen later stopte er een busje voor Hotel Mama en met een grote doos in de handen belde de chauffeur bij ons aan. ‘Mevrouw, ik heb een pakket voor u. Veel plezier ermee!’ Ik verstopte de doos en wachtte tot alle diva’s thuis waren. Deze sensatie op kerstbomengebied moesten we samen gaan beleven, zo besloot ik.

Feest in Hotel Mama in slechts 58 seconden

Nog diezelfde avond was het feest in Hotel Mama. In slechts 58 seconden hadden we ‘m staan en branden. Wat een geweldig mooie boom hadden we ineens. Een boom die we zelfs ook mee konden nemen op onze kersttrip. Hoe leuk?! De diva’s waren spontaan weer vrolijk en het kerstgevoel is inmiddels duidelijk aanwezig in Hotel Mama. En dát in slechts 58 seconden .. Ongelofelijk!

Van chagrijnig naar vrolijk

Is een gemoedstoestand te beïnvloeden? Jazeker! In Hotel Mama veranderden de diva’s in slechts 58 seconden van chagrijnig naar vrolijk… En dat door één simpel op te zetten boom!


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Zo snel mogelijk afvallen? Dit is waar je op moet letten

Door Bernard Favier

Mama’s December stress

Door Jessica Szabo

Tips voor een beauty look tijdens de feestdagen!

Door Dominique Haveman

Reageer op dit bericht