Kom maar op met dat verlof!

post afbeelding

Vorig jaar starte ik hier met blogs tijdens mijn zwangerschap. Nogal abrupt hielden ze op. Dat was niet de bedoeling maar werken, zwanger zijn en dan ook nog bloggen bleek toch te veel. Gelukkig was er dus niet ergs aan de hand. Inmiddels is onze zoon alweer een jaar. In drie blogs geef ik nog graag een update.

Ben er klaar mee

Mijn zwangerschap was er echt een uit het boekje, alles ging goed ik voelde me prima en toch ook werd het voor mij steeds zwaarder. Die buik zat me dwars en ondanks dat ik me mooi zwanger voelde was ik het plompe na zo’n 32 weken wel zat. Met 36 weken zou ik met verlof gaan en wat keek ik daar op het laatst naar uit zeg! Dat was een van de dingen die ik grappig vond van mijzelf en die ik niet direct verwacht had, dat ik wel klaar was met werken.

Te ver gegaan

In een van de laatste werkweken ben ik gevallen. Daar schrok ik ontzettend van en het bleek ook echt een teken te zijn: nu ga je rustiger aan doen. Ik liep iets te hard naar de telefoon en hield er geen rekening mee dat mijn zwaartepunt inmiddels flink naar voren was verplaatst. Ik vloog naar voren en ging richting de grond. Uit natuurlijk reflex liet ik me op mijn knieën vallen en stak ik mijn handen vooruit. Die buik zou ik beschermen! Uiteindelijk was de schrik het ergste. Ja en die blauwe plek op mijn knie die er in de kraamweek nog zat…

En nu met verlof!

Met 36 weken was het tijd voor verlof, ik zwaaide mijn collega’s uit en nestelde mij met een boek op het balkon in een heerlijk voorjaarszonnetje.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Masturberen in bijzijn van je partner. Doe jij dat?

Door Astrid Kremers

Steun bij stoppen met roken als je zwanger bent

Door Denise Hilhorst

Na HELLP syndroom nog jaren concentratieproblemen

Door Gast Blogger

Sterke bekkenbodemspieren belangrijk voor goede seks

Door Gast Blogger

Reageer op dit bericht