Maand lang elke dag seks: wat doet dat met je relatie

post afbeelding

Dat een gezond seksleven onderhouden niet zo makkelijk is, blijkt wel uit allerlei ‘seks excuses’. De Amerikaanse Megan Conley heeft daarom heel wat aandacht gekregen door haar blogpost ‘Vijf redenen om elke dag met je man seks te hebben’ waarin ze zegt dat dit een goede manier is om je relatie op alle vlakken een boost te geven.

Beetje misleidend

Megan Conley legt aan de Huffington Post uit dat de titel van haar blog een beetje misleidend was omdat het meer draaide om dagelijks intiem te zijn en niet per se om de daadwerkelijke geslachtsgemeenschap. ‘Ik sport elke dag. Ik ga regelmatig naar de Zumbales en verneder mezelf voor de ogen van 45 vrouwen omdat ik heb beslist dat mijn lichaam dat waard is en ik ooit in badpak wil paraderen. Dus waarom kan ik niet elke dag 15 minuten vrijmaken voor mijn relatie? Mijn man ging er uiteraard meteen mee akkoord, hij aanvaardde de uitdaging met veel plezier. We beslisten om gedurende één maand dagelijks te vrijen.’

Seks bindmiddel in relatie

Conley gaat verder: ‘Soms duurde het 15 minuten en soms waren we verschillende uren bezig. En dat was geweldig. Frequentere seks heeft onze relatie niet alleen op lichamelijk vlak verbeterd, het heeft ons ook op emotioneel vlak goed gedaan. Toen ik als vrouw seks begon te zien als iets dat mijn relatie beter kon maken, werd het plots veel interessanter voor mij.’

Vijf redenen waarom elke dag seks met je partner

1. Als mama kan je vrouwelijkheid als sneeuw voor de zon verdwijnen als je constant tussen de luiers en het braaksel zit. Wanneer je partner thuis komt en je een zwoele kus geeft, krijgt je vrouwelijkheid weer een nieuwe opflakkering. Naast kok, poetsvrouw en manusje-van-alles ben ik ook nog altijd vrouw. Het was alsof ik mezelf weer vond via intiem contact met mijn man.

2. Mannen zitten anders in elkaar dan vrouwen. Ze halen een deel van hun eigenwaarde uit seks, dit is ook de manier voor hen om hun liefde te uiten en zich geliefd te voelen. Het is een manier om hem te bedanken voor alles wat hij voor jullie gezin doet. Bekijk een portie dagelijkse seks als een kleine investering waar je veel voor terugkrijgt.

3. Je hebt elke dag een moment nodig dat enkel rond jullie twee draait. Door de vele rekeningen, stresserende werkdagen en discussies over de beste opvoedingsmethoden is het makkelijk om te vergeten waarom je ooit op je partner verliefd werd. Elke avond kun je dat herontdekken wanneer de kinderen in bed liggen.

4. Seks bestrijdt stress, deze reden heeft niet veel uitleg nodig.

5. Het is leuk. Je hoeft je niet schuldig te voelen voor je dagelijkse portie seks of te vrezen dat je in een nymfomane aan het veranderen bent. Een vrijpartij is de ideale manier om even je gedachten te verzetten.

Bron: hln.be


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Fantasieën delen met je partner. Hoe doe je dat?

Door Gast Blogger

Vrouwen met (meer) zin in seks

Door Yvonne van Baardwijk

7 tips om je partner opgewonden te maken

Door Gast Blogger

Hoe vergeet je je ex?

Door Gast Blogger

Reageer op dit bericht