Masturberen, doet iedereen dat?

post afbeelding

Masturbatie, doet iedereen dat? Ja en Nee. 73% van de mannen. 27% van de vrouwen. Ook of juist binnen relaties. Opvallend groot verschil tussen sexen. Niet gek dus dat masturbatie komt van Mas = mannelijk en Turbare= heftig bewegen. In andere onderzoeken doen vrouwen het beter. Boven 60% komen ze niet. Onderrapportage? Mannen pochen ermee, vrouwen schamen zich.

Hoger opgeleid = hogere nood?

Hoger opgeleiden doen het meer zelf. Ik zou denken: juist minder. Dacht dat lager opgeleiden dichterbij driften leven. Maar de culturele repressie lijkt sterker. Hoger opgeleiden kunnen zich hier makkelijker van los maken. Misschien door ontkerking. Ongeloof in de Zonde van Onan?

Mannen hebben seks targets te halen, wij vrouwen niet

Vrouwen met meer vaginale seks, doen het vaker zelf. Die meer in/uitgangen gebruiken ook: vaginaal, oraal, anaal. En die meer bedpartners hebben. Mannen spelen vaker zelf als ze minder seks hebben. Waar zou dat nou aan liggen? Vrouwen die seksueel aangezet worden, gaan los. Seks is libido verhogend, bij vrouwen dan. Mannen hebben targets te halen. Vrouw of geen vrouw, het moet er uit. In het vrouwspersoon of erbuiten. No matter what.

Seks is voortplanting

Historisch wel begrijpelijk. Seks heeft voor mannen geen consequenties. Tijd van hutjes op de hei. Mannen dagen op jacht. Vrouwen rond het kampement. Mannen komen thuis. Met 1 doel: genen verspreiden. Gewillige vrouwen belast met dikke buik. Zorg voor het gespuis. Noodzaak om extra stukje vlees te krijgen. Van die man. En hoe bind je die man. Precies: met seks. Dus vrouw die terugkerende seksuele aandacht van een man krijgt. Krijgt meer zin. En bindt de vader van haar kroost. Vrouw zonder aandacht, kan beter geen zin hebben. Lastig bezwangerd te raken van voorbijganger. Die geen extra hapje achteroverdrukt. Voor de zwangere buik.

Meer masturberen!

Duss draai het om! In de tijd van anticonceptie. Vrouwen masturbeer meer! Mannen doe het minder! Dan schuift ons verlangen naar elkaar toe!

 


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Masturberen in bijzijn van je partner. Doe jij dat?

Door Astrid Kremers

Vrouwen willen een gigolo !

Door Astrid Kremers

Reageer op dit bericht

  1. Wat een raar typewerkje. Had u haast?

    Osc. 12-07-2016 23:16

Reacties zijn gesloten.