Mijn 5 afknappers bij mannen

post afbeelding

Zijn vrouwen nou echt van die muggenzifters als het gaat om het kiezen van een (manlijke) partner? Wees gerust, sommige dingen kunnen echt niet. Hier mijn Top 5 van echte afknappers. Eigen ervaring en dat van vriendinnen.

Uiterlijke verzorging

Uitstekende neus- en oorharen zijn op zich al een serieuze afknapper. Een aanwezige mondgeur of lijflucht, onverzorgde nagels? Tja, ja mag van een partner best wel verwachten dat hij wat aan uiterlijke verzorging doet. En vieze tanden? Nee, dank je. Echt niet!

Ongepast gedrag

Tijdens eerste paar dates gedraagt hij zich voorbeeldig. De eerste keer bij jou thuis verloopt ook nog keurig, maar de tweede keer pakt hij ongevraagd de afstandsbediening en zapt van GTST naar een voetbalwedstrijd. Je zegt niets, maar raakt ietwat geïrriteerd als hij onderuit zakt en jou om een biertje vraagt. Als hij dan na de eerste slok een oprisping laat gaan, dan is het heel begrijpelijk dat er geen vervolgafspraak meer komt.

Hygiëne

Ben je bij hem thuis beland en kijkt hij, samen met jou naar jouw favoriete programma, terwijl op een andere zender de Champions League uitgezonden wordt, laat hij geen boeren, wast hij keurig zijn handen, dan kan er toch een afknapper op de loer liggen. Bijvoorbeeld als jij een plasje moet doen op zijn toilet. Ineens word je geconfronteerd met een mannenhuishouden. Mocht je je daaroverheen kunnen zetten en op een gegeven moment in zijn slaapkamer belanden, dan zijn rondslingerend wasgoed en een onopgemaakt bed heel goede redenen om alsnog van gedachten te veranderen.

Kleding maken de man

Oké, hij draagt een gebreide trui met dierenprint op een nogal foute broek; hij is té leuk om te laten lopen. Na een paar oefendates, besluit je hem mee naar huis te nemen. Na een paar drankjes, beginnen jullie op de bank te wat aan te rommelen. Voorzichtig leid je hem naar de slaapkamer. Je gooit hem stoer op bed en maakt de riem los. Dan slaat plotseling de schrik je om het hart. Niet de verwachte Supermanboxer, maar… een vaalwitte onderbroek. Je schiet in de lach, verzint dat je nog wat stukken moet doornemen voor morgenochtend en besluit te gaan.

Een drankje teveel

In de kroeg raak je aan de praat met een ‘hunk’. Keurig in het pak, goed verzorgd, charmant en welbespraakt. Geen bier- maar een whiskydrinker. Hij biedt je een drankje aan en vertelt vol humor over zichzelf, maar laat jou ook voldoende aan het woord. Hij bestelt nog een whisky, dit keer een dubbele. Alleen voor zichzelf, want jij hebt pas één slokje genomen van je wijntje. Je verbaast je erover dat hij het glas in één teug leegdrinkt. Na nog een paar whisky’s, kun jij het gesprek niet meer volgen. Het wordt onsamenhangend en hij praat met dubbele tong. Afknapperrr! Je besluit te gaan.

Pech gehad?

Vrouwen zijn muggenzifters. Inderdaad. En terecht. Sommige dingen kunnen namelijk echt niet! Als mannen zich meer bewust zijn van deze afknappers, zouden er wellicht minder alleenstaanden zijn. Of heb ik gewoon de laatste tijd pech in mijn partnerkeuze?


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Fantasieën delen met je partner. Hoe doe je dat?

Door Gast Blogger

Vrouwen met (meer) zin in seks

Door Yvonne van Baardwijk

7 tips om je partner opgewonden te maken

Door Gast Blogger

Hoe vergeet je je ex?

Door Gast Blogger

Reageer op dit bericht

  1. Wat ik ook een belangrijke afknapper vind is platte humor. Grappen die altijd over poep, pies en seks gaan. Zoo voorspelbaar:-( en zeker na een lekker potje seks echt een afknapper

    Susan 12-06-2016 22:05

Reacties zijn gesloten.