Van Moeke naar Milf!

post afbeelding

American Pie (1999): Scholier wordt ontmaagd door moeder van zijn vriend. MILF werd geboren. Mother I’d Like To Fuck. Of op z’n feministisch: Mother I‘de like to Fornicate with. Lekker onaantrekkelijk. Yummy Mummy, de softere, moederlijkere term.

Op zoek naar de sociologische achtergrond: veel p-sites waar moeders die oma lijken exhibitioneren. Een deskundig antwoord vind ik niet. In een maatschappij waar meisjes bikini’s dragen en cup D te koop is. Is er toch wel iemand hierop gepromoveerd? NOT.

Yummy Mummy

De MILF-light ofwel Yummy Mummy is overal op het net. De Yummymummyclub is een hippe groep moeders die fun wil hebben. De site staat vol tips over happy zijn. Mijn eerste klik is een recept voor muffins. Tuurlijk het begint met lief zijn voor jezelf. Maar zo’n hoog Moekegehalte. Ze zijn met de term aan de haal gegaan. Deze club hamert op sexy zijn voor de eega. Hoe ben ik aantrekkelijk voor hem? Wat moet ik doen in bed? How to please him? Deze houding is vanuit angst. Angst hem kwijt te raken. De voedingsbodem voor verlies. Leef vanuit jezelf!

Denk niet vanuit hem, denk voor jezelf!

MILF is spannender.

Een mannenterm. MILF is aantrekkelijk zijn voor iedereen. Man, vrouw, jong, rijp. En vooral voor jezelf. Dat is een MILF. MILF combineert Madonna en Erotisch Kapitaal. Een uitdaging. Want zorgzaam en sexy bijten elkaar. Moeke zijn is makkelijk. Alles laten hangen. Slobberbroek aan. Tevreden. Maar niet top. Tuurlijk is je lijf is veranderd. De leukste delen zijn gebruikt voor een ander doel. Als de babybubbel is geknapt, kan je blijven hangen in deze mental state. Pure zorgzaamheid. Of  je gaat de strijd aan. Je hoeft geen pornoster te worden. Geen diep deco. Alleen wat sensuele pit. De bouwvakkers fluiten je weer na.

Van Moeke naar MILF

Willen

Oprecht willen, sexy zijn, vanuit jezelf, niet voor je partner, geloven dat je daar gelukkig van wordt.

Zelfvertrouwen

Feit: je lichaam is veranderd. Daar kan je naar kijken. Je storen. Je kan er wat aan doen. Sportschool. Lekkere kleding. Misschien zelfs plastische chirurgie. Maar dat hoeft niet.

Het gaat om zelfvertrouwen. Gelukkig zijn met het mooie lijf dat je hebt. Glas is half vol of half leeg. Jij kiest. Zelfvertrouwen groeit met de leeftijd. Dat heb je dus voor op die strakke meisjes! Winner!

Doen

Seks moet je doen. Seks straalt door in je dag. Denk overdag aan de seks van de vorige nacht. Kijk om je heen naar wie je ontmoet. En denk aan seks. Dat is geen vreemd gaan. De gedachten zijn vrij. Gewoon doen! Doet je man ook. En als jij het doet. Heeft hij er ook wat aan!

ENJOY LIFE!


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Fantasieën delen met je partner. Hoe doe je dat?

Door Gast Blogger

Vrouwen met (meer) zin in seks

Door Yvonne van Baardwijk

7 tips om je partner opgewonden te maken

Door Gast Blogger

Hoe vergeet je je ex?

Door Gast Blogger

Reageer op dit bericht