(Ont)spanning voor de feestdagen?

post afbeelding

De feestdagen staan weer voor de deur en oh, oh, oh, je moet nog zo-veel regelen! Een kerstboom, cadeautjes, het eten en je wil ook nog eens je huis opruimen. ‘Waar haal je de tijd vandaan?’, vraag je jezelf wel eens af. Gelukkig bestaan er tal van natuurlijke producten, zoals LTO3, die je kunnen helpen te kalmeren.

Hoe kun je ontspannen?

We ervaren allemaal wel eens stress. Door een verandering in je werk, leefomgeving of iets anders. Of gewoon nét even dat kleine dingetje wat je vergeten bent te doen. Want ja, de maatschappij is tegenwoordig heel erg druk. Die druk voelen we allemaal. We leggen je daarom graag uit op welke verschillende manieren je kunt ontspannen! Want: ontspanning in het drukke leven is belangrijk!

Yoga als ontspanning

Yoga, het klinkt heel suf, maar het helpt je écht om te ontspannen. Zowel je lichaam als je geest! Yoga is voor iedereen, vele klassen bestaan uit jonge maar ook wat oudere mensen. En het gaat er uiteindelijk om dat je ontspant! Je moet er wel een beetje lenig voor zijn, maar dat leer je snel genoeg!

Thee als ontspanning

Is yoga niet helemaal jouw ding? Van een kopje thee kun je ook al enorm ontspannen. De cafeïne in thee, ook wel theïne genoemd, stimuleert je centrale zenuwstelsel. De theïne vermindert hiermee vermoeidheid. Je wordt wel alerter van thee, maar tegelijkertijd werkt het heel ontspannend.

L-Theanine als ontspanning

Ben jij toch niet zo’n theeleut? Dan is T-theanine, oftewel LTO3 iets voor jou. Dit is een puur natuurlijk middeltje, wat je gebruikt bij concentratieproblemen, zenuwprikkels, slapeloosheid of spanning. L-Theanine heeft namelijk een kalmerend effect. De haringkuit die erin zit verwerkt zorgt voor vermindering van je vermoeidheid. Om het geheel af te maken zit er ook nog Blauw Glidkruid in verwerkt, wat een kalmerend effect heeft én het vermindert ook nog eens stress! Doordat er wordt gewerkt met verschillende ingrediënten, is het een zeer krachtig middeltje. De ingrediënten versterken elkaar namelijk. Toch hoef je je nergens zorgen over te maken: het is een natuurlijk product, je zult niet zomaar in slaap vallen of iets dergelijks. Het is puur bedoeld om je te laten ontspannen en het mag dan ook niet verward worden met een slaapmiddel. Daarnaast mag je maximaal 3 tabletjes op een dag. Door het formaat van de tabletjes mag je het toedienen bij kinderen vanaf 5 jaar.

Natuurlijk zijn er zat andere mogelijkheden om te ontspannen, maar wij kregen er al stress van om álles te benoemen. Gelukkig schoot daar de LTO3 te hulp en hebben we ons beperkt tot een aantal ontspanningstips. Hopelijk ben je van het lezen van deze tips al wat meer gaan ontspannen. Indien niet, dan weet je wat je te doen staat!


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

5 tips om je baarmoeder warm te houden

Door Redactie

Zo kan je de nachtrust verbeteren

Door Redactie

Stappen na het ontdekken van een SOA: Hoe te handelen

Door Redactie

Ouderen blijven gezonder en vitaler dankzij een speciale verbinding in geval van nood

Door Redactie

Reageer op dit bericht