Ook in een gezonde levensstijl past een stukje gebak 

post afbeelding

Zelfs wanneer je een hele gezonde levensstijl aanhangt, wil je af en toe kunnen genieten van een stuk gebak. Denk aan de dag waarop je jarig bent, de dag waarop je een diploma haalt, enzovoorts. Dit hoeft niet te betekenen dat je direct voor een monchou- of bijvoorbeeld marsepeintaart moet kiezen. Er zijn verschillende gezonde alternatieven. Het is leuk om deze gezonde taarten zelf eens te bakken in een vakantie of het weekend. Niet alleen het bakken van taarten is hierbij mogelijk; denk ook aan een gezond tussendoortje als een cupcake. Online molds kopen kan hierbij het overwegen waard zijn; het biedt je de mogelijkheid om cakejes te maken in verschillende vormen. Denk aan sneeuwvlokjes in de winter, een hartje rond Valentijnsdag, enzovoorts. 

Bestel je benodigdheden voor een cupcake eenvoudig online 
Hoe maak je cupcakes? Je kunt het zo makkelijk maken als je zelf wilt. Stel je de lijst met ingrediënten voor je cupcakes zelf samen, of ga je voor het gebruik van een bestaande cupcakemix? Dat laatste is het makkelijkst en snelst; ideaal om het bakken van cupcakes onder de knie te krijgen. Naarmate je er meer ervaring mee hebt, kun je overwegen zelf voor het samenstellen van een lijst met ingrediënten te kiezen om zo je eigen touch aan baksels te geven. Voeg bijvoorbeeld wat wortelrasp toe, kies voor het gebruik van verschillende soorten vers fruit, probeer eens wat minder suiker en boter te gebruiken, enzovoorts. 

Je kunt deze bakmixen en losse ingrediënten tegenwoordig eenvoudig online bestellen. Het voordeel van het online bestellen van ingrediënten boven de aankoop ervan in de supermarkt is het gegeven, dat het aanbod breder is. In de supermarkt is het aanbod aan decoraties voor taarten en cakes vaak bijvoorbeeld heel beperkt. Zo vind je altijd de ingrediënten voor jouw favoriete baksel! 

Online gezonde recepten voor cupcakes en taarten zoeken 
Wanneer je een gezonde taart wilt maken, loont het om online naar inspiratie te zoeken. Er zijn tal van blogs en platforms, waarop mensen hun gezonde baksels delen. Denk aan persoonlijke blogs, maar ook aan een platform als Pinterest. Vaak vind je hier foto’s van baksels in combinatie met het recept wat men hierbij gebruikt heeft. Neem het recept over, of geef hier je eigen draai aan. Smaakvol is onder meer een bananenbrood voor in de ochtend, of bijvoorbeeld een gezonde taart met walnoten en vijgen. Ook een gezonde ontbijtappeltaart kan leuk zijn om eens te maken.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

5 tips om je baarmoeder warm te houden

Door Redactie

Zo kan je de nachtrust verbeteren

Door Redactie

Stappen na het ontdekken van een SOA: Hoe te handelen

Door Redactie

Ouderen blijven gezonder en vitaler dankzij een speciale verbinding in geval van nood

Door Redactie

Reageer op dit bericht