Over GezondTotaal

GezondTotaal – Gezond. Op mijn manier.

Jij bepaalt zelf wat voor jou gezond is. Voor je lichaam, je geest, je relatie, je omgeving. GezondTotaal is eerlijk, direct en recht voor z’n raap. Een interactief platform voor vrouwen met informatie en discussies over gezondheid, lichaam, gezin, seks, voeding en meer. We zaaien geen twijfel, maar oogsten ideeën, om te delen en te bespreken. Geen onderwerp is te gek.

Direct feedback of gewoon even neuzen

Het voordeel van GezondTotaal? Je staat in direct contact met andere vrouwen, moeders én deskundigen en specialisten. Je leest niet alleen over goede voeding, hangborsten en pijn bij vrijen, maar kunt direct overleggen en discussiëren met bloggers, lezers en (ervarings)deskundigen. Maar, ook zonder prangende vraag is GezondTotaal informatief en vermakelijk. GezondTotaal snijdt herkenbare onderwerpen aan.

Van koffiepraat tot taboes

Onze missie? Openheid over alle onderwerpen die vrouwen bezighouden. De mooie, confronterende en de lelijke of beschamende thema’s. Dat zorgt vaak voor luchtige en leuke gesprekken en soms voor serieuze onderwerpen, waarbij we niet schuwen taboes te doorbreken. Alles is bespreekbaar.

GezondTotaal wil het gat vullen tussen de talloze sites over gezondheid en de vele forums waar vrouwen ervaringen delen. We slaan een brug tussen kwalitatieve informatie enerzijds en interactie met gelijkgestemden anderzijds. ‘Gezond, op mijn manier.

Neem contact op met de redactie

Wil je meer weten over de site GezondTotaal, of bijvoorbeeld deelnemen als deskundige? Stuur dan een bericht naar info@gezondtotaal.nl.

Marketing & sales

Adverteren, een product laten testen of bijvoorbeeld een DEAL op GezondTotaal.nl? Daag ons uit! Bij ons is maatwerk de standaard. Mail naar info@gezondtotaal.nl.

GezondTotaal is een label van SW Online Marketing & Media