Pigmentvlekken en moedervlekken verwijderen

post afbeelding

Ongewenste moedervlekken verwijderen: hoe werkt het?

Een moedervlek op een niet al te flatteuze plek of een vlekje dat irriteert, iedereen kent het wel. Is het niet bij jezelf, is het wel iemand in je omgeving. Een ongewenste moedervlek komt veel voor. Veel mensen kiezen er dan ook voor om deze moedervlekken te verwijderen. Het is ook de meest voorkomende type pigmentvlek die behandeld wordt. Het is vandaag de dag dan ook gewoon en normaal om een moedervlek te verwijderen met behulp van een laserbehandeling. Mocht een laserbehandeling niet mogelijk zijn, dan zijn er aantal andere mogelijkheden.

Ontstaan van een moedervlek

Een moedervlek kan door verschillende redenen ontstaan. Uiteindelijk is een moedervlek een
opeenhoping van Melanocyten, dit zijn pigmentcellen. Deze cellen kunnen door verschillende
oorzaken een moedervlek vormen. De meest voorkomende oorzaken zijn:

 • Zonschade
 • Erfelijk
 • Hormonaal
 • Aangeboren

Een moedervlek kan dus door verschillende oorzaken hebben. De meeste moedervlekken zijn goedaardig, maar het kan voorkomen dat een moedervlek kwaadaardig is. Wees er dus op tijd bij en laat een moedervlek voor de zekerheid controleren. Een moedervlek verwijderen kan dus ook medische redenen hebben. Maar de grootste reden om een moedervlek te behandelen zijn cosmetische redenen.

Een laserbehandeling

Bij Lasercentrum Biltstraat, met locaties in Amsterdam, Almere, Utrecht en Eindhoven, kun je succesvol je moedervlekken behandelen met behulp van hun gespecialiseerde lasers. Hier gebruiken ze niet een ‘one size fits all’ laser maar kijken ze eerst naar je specifieke huidtype en pakken vervolgens het bijbehorende laserapparaat. Een gespecialiseerde laser brengt verschillende voordelen met zich mee:

 • Elk huidtype kan worden behandeld
 • Minder behandelingen nodig
 • Langdurig resultaat

Kortom een laserbehandeling om ongewenste moedervlekken te behandelen is ideaal. Met een behandeling bij Lasercentrum Biltstraat kan je het volgende verwachten.

 • Een effectief en gewenst resultaat
 • Vaste tarieven
 • Duidelijk plan van aanpak
 • BIG-geregistreerde huidtherapeuten

Een laserbehandeling ziet er als volgt uit. De moedervlek krijgt van de laser een intense puls. De pigmentvlekken in de moedervlek absorberen de laserpuls waardoor een explosie van energie ontstaat in de moedervlek. Het pigment valt hierdoor uiteen in allemaal kleine stukjes. Het lichaam voert deze deeltjes vervolgens zelf af. Er zijn ongeveer 1 tot 4 behandelingen nodig om een moedervlek te behandelen.

Kies voor een vrijblijvend gesprek: dan weet je precies waar je aan toe bent

Bij Lasercentrum Biltstraat word je als eerste uitgenodigd voor een vrijblijvend intakegesprek. Hierin worden alle mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie besproken. Hierin krijg je te weten hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat de te verwachte resultaten zullen zijn. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Bekijk nu mogelijkheden voor het verwijderen van je ongewenste moedervlekken bij Lasercentrum Biltstraat.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

De voordelen van keukenmixers voor gezonde Maaltijden

Door Redactie

Praktische tips om effectief te stoppen met blowen

Door Redactie

Het belang van seksuele gezondheid en welzijn in relaties

Door Redactie

Duurzame uitvaartzorg: Een groene benadering van afscheid nemen

Door Redactie

Reageer op dit bericht