Sleur? Fijn seksleven komt niet vanzelf!

post afbeelding

Je kent dan vast wel. Een golf van warmte bij een toevallige aanraking. Het gepassioneerde begin van een relatie! Na de witte broodsweken sijpelen de kleine eigenaardigheden van de ander de relatie in. De intimiteit verdiept zich. Nog steeds een inspirerend seksleven.

Passie de slaapkamer uit

En dan. De fase van stabiliteit. Verliefdheid staat zijn plek af aan vriendschap. Vertrouwdheid. Veiligheid. Vaak de fase van kinderen. Het definitieve moment dat de passie de slaapkamer uitgeschopt wordt. Tevreden? Sommigen vinden dit heerlijk. Anderen voelen de sleur opkomen. Geniet jij hiervan? Stop dan nu met lezen. Zo niet? Actie!

Een affaire beginnen (?)

Wat is dan het doel? Terug naar de verliefdheid? Deels. Maar terug kan niet de bedoeling zijn. Je moet door. Word meer individu binnen het duo dat je vormt. Want hou je meer van jezelf. Doe je meer voor jezelf, echt alleen voor jezelf. Dan heb je ook meer ruimte om te zien hoe prikkelend die ander is. Je wil de passie weer voelen. Je kan natuurlijk een affaire beginnen. Is de spanning weer in je leven. Maar levert ook veel problemen op. Gewetensproblemen. En als het uitkomt… Handiger is binnen je relatie te zoeken naar nieuwe wegen. Vaak ben je door de vanzelfsprekendheid vergeten dat je aan een leuke relatie moet werken. Een fijn seksleven komt niet vanzelf. Net als een leuke baan: na een tijdje moet je toch weer even alle zeilen bijzetten om er uit te halen wat er in zit.

Voorspelbaar dus saai

Het draait allemaal om patronen. Met z’n 2 heb je die ontwikkeld. Ze werkten voor jullie. Maar remmen nu. Omdat je ze allemaal kent. Je weet precies wanneer je wat moet doen. Of en waar je een kusje krijgt als hij/zij thuis komt. Wat de volgorde van handelingen in bed is. Voorspelbaar!!! En dus saai. Dat bijt een spannend seksleven. Het is zo eenvoudig. Je moet het alleen wel even doen. En het kost tijd. Maar die tijd heb je. Tot de dood jullie scheidt, toch? Dus steek er energie in!

Betrapt worden. Spannend!

Dusss… doe het anders! Seks eens ergens anders. En op een ander tijdstip. Koop eens een speeltje voor in bed. Niet dat dat het ultieme antwoord is; het daagt je uit anders te doen. Neem eens initiatief tot seks, als die ander dat altijd doet. En sla het Kamasutra boek open voor leuke standjes. Praat met elkaar over wat je eens zou willen proberen. Het liefst met een stoute glimlach op je gezicht. Richt je slaapkamer anders in. Doe inspiratie op op websites. Kijk een erotische film. Gebruik een blinddoek of doe het op een plek waar je betrapt kan worden. Spannend!

Passie voelen

En complimentjes, he. Iedereen voelt zich beter na een complimentje. Verbaal. Tijdens het koken, een kleine hint naar het spel dat komen gaat. Of nonverbaal. Een aanraking op een minder of meer erogene zone. In het openbaar of tijdens het tanden poetsen. Het zijn allemaal kleinigheden die maken dat je de passie weer voelt. Want als die passie er was, hoef je hem alleen maar even terug te vinden.

Bron: www.seksualiteit.nl


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Fantasieën delen met je partner. Hoe doe je dat?

Door Gast Blogger

Vrouwen met (meer) zin in seks

Door Yvonne van Baardwijk

7 tips om je partner opgewonden te maken

Door Gast Blogger

Hoe vergeet je je ex?

Door Gast Blogger

Reageer op dit bericht