Stralend de zomer door: tips om je stijlvol te kleden met tropische temperaturen!

post afbeelding

Het is zomer …heerlijk! We worden wakker van fluitende vogels en een zonnetje op ons gezicht. Voor veel mensen een genot maar voor een grote groep ook soms erg lastig. Wat trek je nu aan met dit warme weer! We kunnen ons niet meer verstoppen achter veel lagen en donkere kleuren. Als je naar het straatbeeld kijkt lijkt het wel alsof sommigen mensen door de warmte hun genre overboord hebben gegooid en de witte leggings, korte spijker rokjes en birckenstocks weer massaal hebben gevonden.

Wat trek je nu aan bij warm weer? Wat kun je beter niet doen? Hoe kun je er toch slank uit zien zonder al die lagen zwarte kleding?

Zomer… Wat trek je aan?

Per seizoen zien we verschillende stijlen naar voren komen. De zomer spant ieder jaar weer de kroon. Het blijft lastig om je stijlvol te kleden met het warme weer. Het blijkt ook uit onze bestedingspatroon, we besteden beduidend minder geld aan zomerkleding dan aan de andere seizoenen. Als we dan geld uitgeven aan een zomeroutfit is het voornamelijk een nieuwe bikini en/of slippers.

Het is dan ook niet zo raar dat we sochtends voor de kast staan met de vraag wat ik aan?

Stijl Tips:

  • Maak altijd in het voorjaar je garderobe zomerproef en na de zomer weer winterproof. Zo creëer je overzicht, structuur en behoud de kleding zijn kwaliteit.
  • Veel mensen dragen graag zwart omdat het afkleedt, probeer eens zwart te vervangen door een andere (seizoen) kleur en draag deze kleur monochroom (1 geheel) of kies voor een ton-sur-ton basis…. Je zult versteld staan, het geeft een slankmakend effect.
  • De witte leggings zijn al heel lang “not done”, wie wilt er nou witte melkflessen en ook nog korte beentjes? Een goed alternatief is een mooie tregging, of een rok/jurk lengte  dragen net over de knie waardoor je blote  onderbenen kunt laten zien….zijn ze erg wit? Probeer eens een goede zelf bruinende crème.
  • Bij een heel kort rokje wordt het niet minder warm, weet dus wat voor jou de geschikte lengte is voor een jurkje of een rokje.
  • Denk in de zomer aan luchtige stoffen en materialen. Bijvoorbeeld zijde, linnen een luchtig katoen draagt prettig, luchtig en is comfortabel.

Wil je meer tips willen? Schrijf je dan nu in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief vol tips & tricks om stijlvol voor de dag te komen!


GD Star Rating
a WordPress rating system

Gerelateerde Posts

Voedingstrends of je nuchtere verstand gebruiken?

Door Jolanda Hamers

‘Er is niks mis met het omarmen van veranderingen.’

Door Redactie GezondTotaal

Het leed wat pashokjes heet!

Door Irma van Gruijthuijsen

Help! Eerste Hulp Bij BBQ – Gezonde tips voor de BBQ

Door Kitty Atsma-Ansems

Reageer op dit bericht