Top 10 seksuele fantasieën van vrouwen

post afbeelding

Wist je dat vrouwen gemiddeld tien keer per dag erotisch getinte gedachten hebben? Dit kwam naar voren in een studie uit 2011, gehouden door Dr. Terri D. Fisher professor in de psychologie aan de Ohio State University in Mansfield. uit studies en een literatuuronderzoek blijkt dat vrouwen nogal uiteenlopende en soms opvallende fantasieën hebben. De tien meest genoemde lees je in dit artikel.

Verschil man en vrouw

Eén van de opvallende verschillen tussen vrouwen en mannen is dat vrouwen vooral fantaseren over seks op een romantische locatie, terwijl mannen eerder zullen fantaseren over het ontvangen van orale seks of een triootje. De seksuele fantasieën van vrouwen hebben over het algemeen een grotere emotionele lading dan de fantasieën van mannen.
Mannen denken overigens bijna tweemaal zo vaak aan seks als vrouwen, zij denken 19 keer per dag aan seks.

Fantaseren

Vrouwen fantaseren over aanraking, de gevoelens van de sekspartner, haar fysieke en emotionele reactie op wat er gebeurt, de stemming en de atmosfeer van het avontuur. Bij veel vrouwen gaan fantasieën over iemand die ze uit haar omgeving kent waarbij de nadruk ligt op de persoonlijke details van de sekspartner zoals zijn capaciteiten om haar emotioneel en seksueel te raken en op te winden.

Seksuele fantasieën gedurende de menstruatiecyclus

Tijdens de ovulatie zal je als vrouw vaker seksuele fantasieën hebben dan anders. Dit komt door de stijging van het testosteron. Bij zowel vrouwen als mannen zorgt testosteron voor de geslachtsdrift.
Tijdens de eerste helft van de menstruatiecyclus hebben vrouwen door het stijgen van de oestrogeenwaarden eerder fantasieën over de fysieke kenmerken van de fantasie sekspartner. Zodra de ovulatie begint, zullen fantasieën een meer opgewonden lading krijgen en meer gericht zijn op emoties.

Top 10 seksuele fantasieën

Nu we wat achtergrond informatie over seksuele fantasieën hebben doorgenomen, is het tijd voor de seksuele fantasieën (!) top 10 van vrouwen. Deze top 10 is opgesteld op basis van diverse internationale bronnen*. In de volgorde van 10 naar 1:

Hoe meer hoe beter
Groepsseks blijkt bij veel vrouwen populair te zijn. Het idee is dat je je helemaal vrij voelt als je naakt bent in een groep mensen die ook allemaal naakt zijn. De gedachte dat andere vrouwen en mannen je lichaam vrij kunnen aanraken, stimuleren en penetreren is een ongelofelijk erotische gedachte.

Maak niet de vergissing door nu gelijk spontaan al je vriendinnen en vrienden te bellen voor potje groepsseks. Voorzichtig peilen hoe ze er tegenover staan is het moto. Ook al staat deze seksuele fantasie in de top 10, het is er wel eentje waar mensen of over fantaseren of een afkeer voor hebben.

De vreemdeling
Veel vrouwen fantaseren over een ontmoeting met een knappe vreemdeling waarmee ze een hotel in duiken voor een nacht vol hete en ongeremde seks. De fantasie komt voort uit dat veel vrouwen het idee hebben dat ze zich pas echt durven te laten gaan bij iemand die ze niet kennen, iemand die ze niet zal beoordelen. En lekker belangrijk wat die knappe vreemdeling van je vindt, je kent elkaars naam niet eens, en na de hete nacht zie je elkaar toch nooit meer.

Gefilmd worden voor een seksfilm
Voor veel vrouwen is het een opwindend idee dat anderen naar je kijken terwijl je bezig bent. Het idee dat je anderen opwindt met je optreden is een enorm opwindende gedachte, geeft je een bepaald gevoel van macht en kracht en geeft je het gevoel dat je sexy bent.

Seks met een andere vrouw
Vrijwel iedere vrouw heeft fantasieën over seks met een andere vrouw. Het idee om eens een zacht en haarloos lichaam aan te raken is erg uitnodigend. Bang dat je man jaloers wordt? Geen probleem, de meeste mannen fantaseren erover dat ze mogen toekijken als hun partner seks heeft met een andere vrouw. En de meeste vrouwen zouden graag willen dat hun man toe zou kijken als ze bezig is met een andere vrouw.

Keihard domineren
Veel vrouwen hebben de fantasie om eens verschrikkelijk dominant tegen de partner te kunnen zijn. Hem een pak slaag geven, hem opdracht geven om bepaalde seksuele handelingen te verrichten, hem laten bedelenen voor wat hij wilt, hem te laten zuigen aan je hoge haken etc.

Gedomineerd worden
Deze fantasie is het tegenover gestelde van die hierboven (nummer 6 in de lijst). Veel vrouwen fantaseren over het hebben van een meester. Er is bij deze fantasie een verschil tussen vrouwen welke de bevelen van hun meester opvolgen en vrouwen die tegen de bevelen van hun meester ingaan totdat hun meester ze aan hun bed vast bind en ze kalmeert met het ritme van zijn penetraties.

Een triootje
Deze kon natuurlijk niet ontbreken in de top 10. Seks met 2 mannen is een fantasie welke de meeste vrouwen wel hebben. Gefantaseerd wordt over hoe de ene man aan de clitoris likt terwijl de andere man aan de borsten likt, en dat voor uren achter elkaar. Of hoe de ene man je penetreert terwijl de andere man je clitoris bewerkt.

Een man zijn voor een nacht
Eén van de populairste fantasieën is dat je als vrouw voor een keertje de man bent. Je als man gedragen en kleden inclusief een voorbind penis. We spraken een vrouw die haar fantasie in vervulling zag gaan, haar vriend was bereid om zich van achteren te laten nemen door haar voorbind penis. Ze verklaarde dat het haar een onwerkelijk gevoel van macht gaf om een man te penetreren. De man in een kwetsbare positie hebben zorgde voor enorme opwinding.

Betaalde seks
Betaalde seks is iets waar veel vrouwen over fantaseren. Het opvoeren van een striptease voor een volle zaal, klanten welke je smeken voor een lapdance. Een rijke zakenman welke je oppikt met zijn limousine en je trakteert op een leuke avond uit waarna je betaald wordt voor je diensten in zijn slaapkamer.

De verkrachtingsfantasie
Hebben je fantasieën weleens iets weg van een verkrachting? Wees dan gerust, dat is normaal, het is zelfs de meeste populaire fantasie onder vrouwen. Maar liefs 60% van de vrouwen fantaseert hier wel eens over. Wat overigens niet wilt zeggen dat vrouwen willen dat deze fantasieën vervult worden! Bij een fantasie heb je controle over de situatie, dat is het mooie van fantasieën, in het echt heb je deze controle niet.
De fantasieën variëren tussen vrouwen onderling behoorlijk in heftigheid maar de fantasieën hebben allemaal iets weg van verkrachting, waarbij de vrouw zich zelf vaak ziet in de rol van een onschuldige, naïeve, onwetend en onderdanige vrouw.

Herkenbaar of verrassend?

Wie weet heb je wat aan deze top 10 en zitten er punten van herkenning in of heeft het je misschien wel op nieuwe ideeën gebracht. Dan vind je dit vast ook leuk: de top 10 met beste seksstandjes.

Bronnen

Door auteur gebruikte bronnen* voor het samenstellen van deze top 10:


GD Star Rating
a WordPress rating system

Reageer op dit bericht

 1. Ik vind het ergens problematisch dat zoveel vrouwen over verkracht worden fantaseren. Heel veel mannen willen namelijk helemaal niet verkrachten…. Verkrachting is een reël maatschappelijk probleem, vreemd dus.dat men het verheerlijkt, paradoxaal

  Natuurlijk heeft iedereen recht op fantasie, maar wat mij snel te binnen schiet : hoe komt dit, waar komt dit vandaan?

  Hoe kan je op een normale manier seks hebben, zonder dat het schimmig wordt

  Verkrachting fetisjisme vind ik al inherent fucked up bijvoorbeeld…..

  Brum 05-01-2017 13:43
 2. heb altijd heel vertrouwelijk met veel vriendinnen kunnen praten over allerlei zaken; zo ook over het intieme. Inderdaad heel herkenbaar, dit beeld. Gezichtsverlies, fysieke beschadigingen of besmettingen, of de angst voor gecompliceerde gevolgen van seksuele belevenissen, zorgen ervoor dat de meeste vrouwen hun fantasieën niet uitleven. Misschien is dit goed, misschien niet. Ik geef er geen oordeel over.

  John 20-01-2018 21:40

Reacties zijn gesloten.