Vrouwen willen een gigolo !

post afbeelding

Er komen zoveel stellen op mijn seksuologie-spreekuur waarin de vrouw geen zin in seks zou hebben en de man wel. Eigenlijk is de boodschap van de man aan mij om zijn vrouw ‘beter’ te maken. Er is ‘iets mis’ met haar. De man raakt immers ‘gewoon’ seksueel geprikkeld van zijn vrouw, zijn lichaam reageert daar direct op.

Hij heeft dan zin in wederzijdse genitale stimulatie én in geslachtsgemeenschap. Én hij zegt me dat als hij haar vraagt waarmee hij haar kan verwennen, dat ze dat dan niet weet. Dat terwijl hij ‘alles’ wil doen bij haar: manuele seks, orale seks, haar borsten stimuleren en samen porno kijken.

Quick and dirty

Oké, af en toe ‘quick and dirty’ vinden vrouwen best heel leuk, lekker en spannend. Maar vrouwen willen geen mannelijke prostituee als partner die snel haar seksuele behoeftes bevredigt en dan weer over gaat tot de orde van de dag. Vrouwen willen een gigolo! Dat is heel wat anders…

De gigolo

Een gigolo is een man die zichzelf en zijn kleding goed verzorgt. Een man waar zij niet voor hoeft te zorgen. Hij is betrouwbaar en stijlvol maar toch heel avontuurlijk en spannend. Hij benadert een vrouw met zelfvertrouwen en respect. Hij bewondert haar, bemint haar, complimenteert haar, luistert naar haar, neemt de tijd, heeft volop aandacht voor haar, verwent haar, zorgt voor een prettige sfeer in een mooie omgeving en bouwt de erotische spanning op. En dan volgt de seks die aansluit bij háár behoeftes en wensen. Ze wordt gestimuleerd op een manier die voor háár adequaat is. Hij is daar ontzettend handig in, kan dat als geen ander. En als ze geen zin in seks heeft, gaan ze samen uit eten of naar de sauna of een concert of een weekendje weg of masseert hij haar heerlijk. Alles is gericht op haar plezier.

Seksloos

Neem bijvoorbeeld dit echtpaar. Zij geen zin. Hij wel zin. Seks ging inderdaad altijd ‘quick and dirty’. Na enkele seconden of soms minuten ging de hand in haar slip, stimuleerde hij haar even met zijn vingers en daarna hadden ze geslachtsgemeenschap waarbij hij wél klaar kwam en zij niet. Voor hem was deze manier van seks hebben helemaal prima. Het kostte hem weinig tijd en moeite (oké, net wat meer dan bij masturberen) en het eindresultaat was erg plezierig. Zij hield er een katerig gevoel aan over en kreeg steeds minder zin in seks. Sterker nog, ze dacht van zichzelf dat ze een seksloos wezen was en dat ze wel 100 zou kunnen worden zonder seks.

De minnaar

Máár ze ontdekte dat het toch anders lag bij haar… Ze kreeg namelijk een minnaar. Een verboden geheime relatie met een mooie, slimme, lieve, charmante, aardige man. Hij overlaadde haar met aandacht en flirtte onwijs met haar. Ze lachten hartstochtelijk samen en konden uren praten. Ze voelde zich door hem bemind, bewonderd en geliefd. En in die heimelijke momenten in bed samen veranderde zijn gedrag niet.

Hij verwende en verraste haar vol overgave en hij genoot van haar enorme opwinding en haar orgasmes. De seks was sensueel, erotisch en gevarieerd. Hij had niet alleen aandacht voor haar vagina maar streelde, masseerde en kuste haar hele lichaam. Ze raakten opgewonden van elkaars opwinding. Aan het eind van de vrijpartij kwam hij pas klaar. Ze voelde zich op en top vrouw. Vol lust keek ze telkens uit naar de volgende afspraak. Als ze niet bij haar minnaar was, fantaseerde ze, keek ze pornA en masturbeerde ze. Ze herkende zichzelf niet meer. Uiteindelijk is die relatie gestopt.

De privé gigolo

Met deze ervaringen moest ze verder in haar huwelijk. Ze wist nu dat ze geen seksloze vrouw was, maar in haar huwelijk zat in de rol van ‘geen zin’. Ze baalde daar enorm van. Hoewel in veel relaties het uitkomen van vreemdgaan voor een grote crisis zorgt, wilde dit stel deze ervaring gaan gebruiken om hun seksleven nieuw leven in te blazen. Ik liet tijdens een van de gesprekken het woord ‘gigolo’ vallen. Beiden begrepen meteen wat ik daarmee bedoelde. Het prikkelde hem enorm om de privé gigolo en minnaar van zijn vrouw te worden. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het hem ook wel vermoeiend leek, máár hij zag vooral de lusten in plaats van de lasten. Het leek hem geweldig om zijn vrouw te zien genieten van seks en het leek haar geweldig om in de watten gelegd te worden.

Plezier voor twee

Het bleef niet bij een plan, het werd realiteit. Samen hervonden ze de seksuele spanning. Ze speelden en genoten. Hun seksuele relatie was weer leuk en lekker geworden. En door al die aandacht kreeg zíj steeds meer zin in het ‘vluggertje’, wat eigenlijk zíjn oude seksuele voorkeur was. Het verschil in verlangen was geminimaliseerd. Hun voornemen is om deze nieuwe leefstijl vol te houden. Én ze hebben elkaar beloofd dat als ze toch weer terugvallen in oud gedrag, ze mij af en toe zullen bellen voor een ‘APK-gesprek’.

Zeg eens eerlijk, lijkt jou dat ook wel wat dat jouw vriend/man je privé gigolo wordt…? Stuur hem dan de link door van dit artikel. Misschien is dat wel de start van jullie vernieuwde seksleven.

Disclaimer:
Deze casus is niet op individuele cliënten gebaseerd. Het is een casus op basis van de jarenlange ervaring van Astrid Kremers met soortgelijke cliënten in haar seksuologie-praktijk.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Masturberen in bijzijn van je partner. Doe jij dat?

Door Astrid Kremers

Documentaire vaginisme: my fucking problem

Door Jacqueline van de Bilt

Zijn vrouwen sekslozer dan mannen?

Door Astrid Kremers

Vibreer je seksuele gevoelens wakker

Door Astrid Kremers

Reageer op dit bericht