Waren dit weeën?

post afbeelding

Wat een gek idee dat de uitgerekende datum steeds dichter bij komt. Tegen het eind was het voor mij echt een kwestie van wachten. Het gevoel dat je je voorbereid hebt op iets waar je je niet op voor kan bereiden werd groter. Zo gek dat je aftelt terwijl je niet écht weet naar welk tijdstip, of zelfs welke dag, precies.

Als je twijfelt is het geen wee

Op woensdagnacht kreeg ik het warm en was ik onrustig. Warmteaanvallen waren het om de paar minuten en haast niet te doen. Even dacht ik: het is begonnen. Echter daarna vroeg ik me af: zijn dit nu weeën? En terwijl ik me dat afvroeg wist ik het antwoord al. Als je twijfelt of het een wee is, is het geen wee. En inderdaad, het bete weer weg.

Dit was niet uit het boekje

Donderdagavond 19u: ooooh ja dit is wel een wee. Even aankijken en na een tijdje ging manlief timen. Bij weeën van een minuut met een tussenpoos van 4 tot 5 minuten mochten we de verloskundige bellen. Nou die weeën van mij kwamen al vrij vlot vrij snel achter elkaar maar de langste duurde ‘maar’ 45 seconden. Dat was dus niet uit het boekje…

Ik kan geen pijn herinneren

Midden in de nacht mochten we naar het ziekenhuis waar om 5.46 uur onze zoon Stef geboren is. Zo klein en met zulke mooie ogen. En die keken mij aan! Gewoon mij omdat ik zijn mama ben. Om eerlijk te zijn weet ik echt niet meer alles van de bevalling, ik kan me geen pijn herinneren maar dat koppie dat naar mij kwam kijken vergeet ik nooit meer. We waren ouders geworden….

Opm. redactie: foto is niet het kindje van Karin


GD Star Rating
a WordPress rating system

Gerelateerde Posts

Herken de 7 symptomen van zwangerschapsziekte HELLP

Door Redactie GezondTotaal

Gratis eBook: Diagnose HELLP syndroom

Door Redactie GezondTotaal

Baringspijn: lachgas alternatieve pijnstiller

Door Redactie GezondTotaal

Kom maar op met dat verlof!

Door Karin de Zwaan

Reageer op dit bericht