Wat kun je doen tegen een verslapte huid?

post afbeelding

Een van de verschijnselen die horen bij het ouder worden is het verslappen van de huid. Helaas kan je dit niet voorkomen of tegenhouden omdat het hier gaat om een natuurlijk proces. Een verslapte huid komt omdat er minder collageen en minder elastine wordt aangemaakt. Dit is een natuurlijk proces waar iedereen vroeg of laat mee te maken zal krijgen. Toch wil je dit het liefste zo lang mogelijk uitstellen en zelfs proberen om er wat  af en wil je er graag wat jonger uitzien. Hoewel het natuurlijke verouderingsproces niet te stoppen is, zijn er wel mogelijkheden om de huid te verjongen. Zo zijn er diverse laserbehandelingen mogelijk, kun je kiezen voor injectables en fillers of kun je van je onderkin afkomen door Belkyra. Allemaal behandelingen die voorkomen dat je direct naar medische operaties hoeft te grijpen.

Een verslapte huid door het ouder worden

Ouder worden is een prachtig proces waar iedereen mee te maken krijgt. Toch zijn er een aantal kwaaltjes waar je liever vanaf, zoals een verslapte huid. Doordat het lichaam minder collageen en elastine aanmaakt gaat de huid wat meer rimpelen en hangen. Je voelt je hierdoor op een gegeven moment jonger dan dat je eruit ziet en dat wil je natuurlijk graag voorkomen. Zeker met behulp van fillers is er al snel resultaat te boeken. En het mooiste is, je behoudt hiermee je eigen uitstraling en eigen contouren. Alleen je huid ziet er veel strakker uit. De behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en geschikt voor iedere leeftijd.

Wat kan je doen tegen een verslapte huid?

Ondanks dat het verouderingsproces niet tegen te houden is, zijn er wel een aantal mogelijkheden om je huid er jonger uit te laten zien. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een huidverjonging met een laser. Door de laserstralen wordt je huid aangezet tot het weer strakker maken van de huidplooien. Dit zorgt ervoor dat de verslapte huid minder gaat hangen en je er jonger uit ziet. Deze behandeling is geschikt voor het gelaat, maar ook voor je hals en je handen. Heb je te maken met een veranderend gezicht doordat rimpels verschijnen en contouren veranderen of inzakken? Dan kan je denken aan injectables. Deze injectables zorgen ervoor dat de verslapte huid op lokale plekken meer volume krijgt. Hierdoor worden rimpels zachter en zie je er direct een stuk jonger uit. Heb je last van een onderkin? Kies dan voor een Belkyra behandeling. Bij deze behandeling wordt lokaal vet weggezogen zodat je onderkin binnen twee weken zal verminderen. Dit is een geheel natuurlijk product waardoor je niet bang hoeft te zijn voor neveneffecten of het gebruik van chemische middelen.

Ondanks dat het ouder worden een natuurlijk proces is en dat een verslapte huid daar eigenlijk een beetje bij hoort, zijn er tal van mogelijkheden om er jonger uit te zien. Demente behandelingen richten zich uitsluitend op het gezicht, maar er zijn ook behandelingen die zich richten op de handen of het gelaat. Zo zie je er direct een stuk jonger uit zonder dat je direct naar ingrijpende operaties hoeft te kijken.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Wat te doen als je last hebt van diarree?

Door Redactie

Zo kan je gezond borstvoeding geven

Door Redactie

Dit is wat je moet weten over de beste gezichtsreinigers

Door Redactie

Minder bekende invloeden op de gezondheid

Door Redactie

Reageer op dit bericht