Wat zijn waarzeggers en zijn ze betrouwbaar?

post afbeelding

Iedereen weet wel wat waarzeggers zijn. In de meeste gevallen bestaat er echter nog een verkeerd beeld. Mensen zien namelijk wel eens een heks achtig figuur met een glazen bol voor zich. Dat is dan ook het beeld wat je vaak in films etc. ziet, en er zijn ook vast genoeg mensen te vinden die wel voldoen aan dit stereotype. Toch klopt het beeld niet en zijn waarzeggers ook gewoon hele normale mensen.

Wat is een waarzegger eigenlijk precies?

Een waarzegger is iemand die gebruik maakt van bijzondere gaven en hiermee de toekomst voorspelt en verborgen zaken kan onthullen. Tegenwoordig is dit lang niet meer hetzelfde. Het gaat vaak om winst. Echter zijn er nog genoeg mensen die zich nog wel echt bezig houden met waarzeggerij. Het blijft voor veel mensen ook iets interessants, en sommige mensen zweren echt bij de gesprekken die zij gehad hebben met waarzeggers.

Waarzeggers, mediums en paragnosten

Wellicht heb je naast waarzeggers ook wel eens gehoord van mediums of paragnosten. Ze worden vaak in dezelfde categorie geplaatst en weinig mensen weten het verschil tussen deze drie dingen. Toch bestaat er een duidelijk verschil. Een paragnost is iemand die helderziend, -wetend, -voelend, -horend of -ruikend is. Zij kunnen dus situaties waar zij zelf niet bij zijn toch ruiken, voelen, etc. Raadpleeg een helderziende als je hier meer over wilt weten. Zij hebben een gave en gebruiken hier verder geen middelen voor. Een waarzegger gebruikt bepaalde technieken om waarzeggerij uit te voeren, vaak hebben zij geen bepaalde gave. Een medium is iemand die contact kan leggen met de geestenwereld en kunnen boodschappen van overledenen doorkrijgen en doorgeven. Om dichter bij het hiernamaals te komen, moet je dus bij een medium zijn.

Hoe betrouwbaar zijn ze?

Het is moeilijk te zeggen of je waarzeggers wel of niet kunt vertrouwen. Ieder zijn ervaring is anders en de een gelooft er heilig in, terwijl de ander direct er van uit gaat dat het allemaal onzin is. Het hangt dus echt af van jou en hoe jij erin staat. Wel duidelijk is dat waarzeggers goed zijn in het lezen van mensen. Ze kijken vaak recht door je heen en zijn in staat om de ware jou te zien. Dit klinkt misschien heftig of eng, maar dit kan er wel toe leiden dat je jezelf ook een stuk beter leert kennen en kan op die manier hulp bieden waar je het nodig hebt. Vind je het toch best een grote stap om een consult te hebben met een waarzegger? Met de mediums van mediumchat.nl kun je gratis een chatgesprek voeren.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Coronapreventie: mondkapjes en andere maatregelen die je kunt nemen

Door Redactie

Thuis blijven wonen, maar wel met alle comfort

Door Redactie

Welke mondkapjes bieden de beste bescherming?

Door Redactie

Je kunt veel meer met CBD dan je denkt

Door Redactie

Reageer op dit bericht