Wil jij haar eens extra goed verwennen?

post afbeelding

Als jij echt van je vriendin of vrouw houdt, dan is er niets fijner dan haar echt gelukkig te maken. Dit kan op vele manieren, maar een van de sleutels tot een goede relatie of goed huwelijk is nog altijd de seks. Heb je goede seks, dan kan jullie relatie vele stormen hebben. Het is echter niet altijd eenvoudig om je seksleven spannend te houden. Niet zelden zie je dat koppels die al vele jaren bij elkaar zijn, de seks als een sleur ervaren. Als jij ook het idee hebt dat seks voor jullie een routineklusje is geworden, dan is het tijd om de spanning weer op te zoeken. In dit artikel laten we jou als man zien wat jij kunt doen om het vuur weer te laten oplaaien.

Maak van jezelf een toy boy

Mannen denken vaak dat zij geweldig zijn in bed, maar wanneer je het haar zal vragen, blijkt dat er voor de mannen nog veel te leren valt. Om haar echt te laten genieten, kun je gebruikmaken van sexspeeltjes. Deze zijn er in vele soorten en maten verkrijgbaar dus het is even goed kijken wat jij denkt dat zij echt lekker zal vinden. Als je in het aanbod van de grotere online seksshops gaat kijken, hoef je niet bang te zijn dat je met lege handen eindigt. Er komen iedere maand weer nieuwe speeltjes op de markt en de een geeft nog meer sensatie dan de andere. Er is dus altijd wel een toy waar je haar blij mee kunt maken. Mocht je niet kunnen kiezen, dan is de satisfyer een keus waarmee je de plank nooit kunt misslaan.

De satisfyer is alles waar zij van droomt

Een van de meest populaire seksspeeltjes, is de satisfyer. Dit apparaatje is speciaal voor de clitoris gemaakt. Je kunt het apparaat op haar clitoris zetten en vervolgens zal deze aan de hand van drukgolven gemasseerd worden. Dit is een heel bijzondere en intense ervaring en het is bijna onmogelijk om niet schokkend klaar te komen. De satisfyer is niet alleen een genot om te ervaren, het is ook heel spannend om haar met dit apparaat te verwennen. Je kunt het gebruiken als voorspel, maar de satisfyer kan ook het hoofdprogramma zijn.

Wil je meer inspiratie?

Er zijn heel veel manieren om jullie seksleven weer spannend te maken. Mocht je inspiratie willen opdoen, dan kun je eens in het aanbod van de betere sekswebshops gaan kijken. Praat ook gerust eens met je partner over jouw fantasieën, je zult merken dat iedereen wel verborgen verlangens heeft en niets is zo opwindend als deze samen uit laten komen. Je hoeft je niet te schamen, want je kunt het zo gek niet bedenken of de attributen voor deze wens kun je kopen in de seksshop.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Kleine stappen die voor meer zelfvertrouwen zorgen

Door Redactie

Laat je motiveren voor een sportieve levensstijl

Door Redactie

Kopen van een traplift via WMO

Door Redactie

Een vetarme maaltijd: zo doe je dat

Door Redactie

Reageer op dit bericht