Zijn vrouwen sekslozer dan mannen?

post afbeelding

Telkens weer merk ik dat onjuiste aannames de boventoon voeren, terwijl de realiteit vaak anders is. Met deze blog wil ik je daar meer over vertellen en help ik je om je sekswensen aan je partner duidelijk te maken.

De misverstanden

Vaak hoor ik mannen zeggen:

 • Vrouwen houden minder van seks dan mannen.
 • Vrouwen zijn de behoedsters van de monogamie.
 • Vrouwen houden niet van variatie.
 • Vrouwen vinden hun orgasme niet belangrijk.
 • Vrouwen komen moeilijk tot een orgasme.

Bovenstaande is echt onzin!

 • Vrouwen houden zeker wel van seks.
 • Vrouwelijke seksualiteit vaart bijzonder wel bij een minnaar/minnares
 • Vrouwen kunnen juist snel seksueel verveelt raken, variatie is dus van harte welkom.
 • Vrouwen kunnen enorm genieten van hun orgasme.
 • Vrouwen komen bij adequate stimulatie prima tot een orgasme.

Maak je voorkeur duidelijk

Máár waar ik veel mannen wel gelijk in moet geven is dat vrouwen best lastig te stimuleren zijn. De oorzaak hiervan ligt in het feit dat er veel variatie is in hoe een vrouw adequaat gestimuleerd wordt. Zowel verschil tussen vrouwen onderling, als ook wat een vrouw op dát moment lekker vindt. Dat betekent dat vrouwen moeten communiceren wat ze lekker vinden en dat doen ze helaas niet altijd even duidelijk.

Sleur ligt op de loer

Gevolg, de man doet datgene waarvan hij denkt dat de vrouw dat lekker vindt. Vaak afgaande op zijn eigen seksuele ervaringen. De vrouw raakt daar niet opgewonden van en lijkt iemand te zijn die niet van seks houdt, dús nooit zal vreemdgaan, variatie niet belangrijk vindt en slechts met veel moeite een orgasme krijgt. LIJKT, want bij adequate stimulatie zie je opeens wel een vrouw die enorm geniet van seks.

Mijn vijf tips

Mijn advies aan vrouwen is: maak je seksuele wensen duidelijk aan je sekspartner! Zorg dat je heerlijk verwend wordt en dat datgene gebeurt waar jij op dat moment waanzinnig van geniet. Ik heb vijf tips voor je:

 1. Bedenk dat communicatie niet alleen hoeft via taal. Als je iets lekker vindt kan je dat ook uiten door versnelde of verstokte ademhaling, kreunen, heupbewegingen en oogcontact.
 2. Doe voor wat je lekker vindt. Dat maakt het wel zo duidelijk. De kans is ook nog eens groot dat je sekspartner het stimulerend vindt om te zien hoe jij masturbeert.
 3. Kijk samen naar Porna en wijs dan je sekspartner op de scènes die jij stimulerend vindt.
 4. Toon lef, je hebt echt wel voor hetere vuren gestaan dan je sekswensen duidelijk maken aan je sekspartner. Ik weet zeker dat je het kan.
 5. En als je zelf niet goed weet wát je lekker vindt, ga dan samen en/of alleen op ontdekkingsreis. Experimenteer! Varieer! Ervaar! Kortom, leef en geniet intens.

Veel plezier gewenst…


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Vrouwen willen een gigolo !

Door Astrid Kremers

Sterke bekkenbodemspieren belangrijk voor goede seks

Door Gast Blogger

Genieten van seks? Haal de druk van het presteren

Door Maartje Goedhart

Nieuwsgierige vragen over het orgasme

Door Astrid Kremers

Reageer op dit bericht