Zo kom je uit je seksuele winterdip

post afbeelding

De lente is gelukkig weer aangebroken. De winter is niet bepaald de meest ‘sexy’ periode. Door te weinig zon, hebben we te kort aan vitamine D. We raken langzaamaan in een (seksuele) winterdip, waarbij het meestal niet alleen buiten vriest, maar veelal ook in de slaapkamer. Dat terwijl we juist zouden opknappen van een winterdip door middel van een winter ‘wip’.

Hieronder een paar tips die je kunnen helpen van jouw of jullie seksuele dip af te komen.

Ga bewegen

Tja, het is écht zo. Sporten helpt, ook voor je seksleven. Was dit al tijden een goed voornemen van je? Mooi. Misschien is dit net de extra motivatie die je nodig had om te gaan bewegen? Het is bekend dat mensen die sporten langer en vaker seks hebben. Waarom? Zij voelen zich in vorm en kennen minder remmingen, onder andere omdat ze trots zijn op hun lichaam. So: Go!

Warmte doet wonderen!

Een fijne warme deken kan helpen. Groot, lekker zacht en niet te zwaar. Eén waar je samen onder kan kruipen. Zo knus tegen elkaar aan liggen, kan net zijn wat je nodig hebt om handen en lichamen elkaar weer opnieuw te laten vinden.. Kaarsje aan, wijntje erbij. Allemaal leuke extra elementen om in de juiste sfeer te geraken. En voor de vrouwen onder ons; hou je sokken aan. Men zegt dat warme voeten er voor zorgen dat je gemakkelijker in de mood komt. En onder die deken maak wel of geen sokken niet uit, toch? Misschien vind je hier sexy sokken – met korting – die jij leuk vindt. Of natuurlijk andere leuke speeltjes.

Ga gewoon seksen

Begin gewoon. Seks is gezond voor je. Hier op GezondTotaalvind je talloze interessante artikelen over het onderwerp seks. En weet je wat? Seks houdt je jong, er komen gelukkig-makende stofjes vrij, het werkt pijnstillend, en van klaarkomen krijg je een hormonale boost, die je helemaal gelukkig maakt. Een fijne vrijpartij zelf is het perfecte medicijn tegen lusteloosheid en ongelukkig. Zeker in de winterperiode. Het probleem is natuurlijk dat je geen zin hebt. Kijk daarom nog even naar de voorgaande punten en lees het stukje hieronder.

Hoe vind je nu jouw lust terug?

Hoe vind je nu jouw lust terug? Zomaar beginnen leuk soms gewoonweg niet. Vaak hoor je zeggen dat als je eenmaal bezig bent, het seksen heel fijn is. Er is tegenwoordig echt van alles op de markt wat jullie kan helpen! Een goed voorspel is het halve werk. Neem eens een kijkje op één van de vele erotische webshops. Laat je fantasie gaan en ga experimenteren. Van bijvoorbeeld erotische films (juist ook voor stellen), oneindig veel speeltjes voor mannen en vrouwen, tot allerlei outfits.

Probeer het, wat heb je te verliezen?

Sommige mensen vinden erotische webshops toch nog altijd een beetje te ver gaan. Er zijn echt prachtige en stijlvolle producten te koop, in vele categorieën. En een kijkje nemen alleen al kan je hoofd een beetje op hol brengen. Je hebt misschien het gevoel dat je een grens over gaat, maar als je samen online gaat shoppen, start dan het plezier al. Een goed idee? Hoe dan ook, have fun.


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Fantasieën delen met je partner. Hoe doe je dat?

Door Gast Blogger

7 tips om je partner opgewonden te maken

Door Gast Blogger

Kan swingen mijn seksleven verrijken?

Door Gast Blogger

Waarom heb JIJ seks?

Door Yvonne van Baardwijk

Reageer op dit bericht