Zomerse dag: kledingtips voor vrouwen met borstprothese

post afbeelding

Bij mooi weer wil je graag wat luchtige kleding dragen. Een leuk jurkje, een fijn blousje of een mooie tuniek. Als je een borstprothese draagt, vind ik het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de voorbereidingen op een zomerse dag. Daar hoort ook passende lingerie en badkleding bij.

Speciaal voor de zomer is er lichtgekleurde en gladde protheselingerie. Zodat je je op elk moment en bij elke kledingstijl prettig voelt. Ik adviseer graag om een rode prothese bh te dragen, deze is echt onzichtbaar onder witte kleding!

Zelfverzekerd voelen

Voor de hoog zomerse dagen zijn er speciale topjes, jurkjes en T-shirts met korte mouwen verkrijgbaar met ingewerkte zachte cups waar je borstprothese in past. Die kun je zonder bh veilig dragen. Zo voel je je in alle omstandigheden zelfverzekerd.
Nieuw voor dit seizoen is de strapless prothesebh, waarbij je zonder bandjes toch je prothese kunt dragen!

Tip bij het zwemmen

Als je wilt gaan zwemmen zijn er voor prothesedraagsters verschillende mogelijkheden. Tegenwoordig kunnen alle dagelijkse protheses ook in het zwembad of de zee worden gedragen, maar chloor en zout water kan op den duur wel de kwaliteit aantasten.

Er zijn zelfs verzekeringen die een zwemprothese vergoeden.

Daarom adviseer ik graag om een aparte zwemprothese aan te schaffen. Dan kun je die in je badkleding laten zitten, dat is wel zo praktisch met omkleden en bovendien ook heel hygiënisch.

Collectie: voor elk wat wils

De collecties prothesebadkleding zijn nauwelijks van andere te onderscheiden. Er is zoveel keus in fleurige, vrouwelijke en trendy modellen! Ik zou zeggen dat er voor elk wat wils is: een klassiek zwempak, een sportieve tankini of een trendy bikini met bijpassende pareo of tuniek. Heerlijk om te flaneren of praktisch in het zwembad.

Onbezorgd bewegen

Het is fijn dat alle modellen prothesebadkleding ook voorzien zijn van speciale cups waar je prothese in past. De schouderbandjes zijn gemakkelijk af te stellen en de hogere halslijn zorgt er voor dat je littekens en een onevenwichtige decolleté kunt verbergen.
Zo kun je je vrij en onbezorgd in het water bewegen.

Vergeet niet om voldoende water te drinken en je huid goed te beschermen tegen de zon!

Geniet van de mooie dag!


GD Star Rating
loading...

Gerelateerde Posts

Wit is het nieuwe bruin

Door Verena Germeraad

Borstoperatie: welke beha en prothese

Door Gast Blogger

Een tepelhof tatoeage: wat is dat precies

Door Judith Doodeman

Borstoperatie gehad? In alle omstandigheden een fijne bh

Door Gast Blogger

Reageer op dit bericht